Νίκος Οικονομόπουλος: Ποια Αραβανή; Είναι ζευγάρι με κούκλα ξανθιά ηθοποιό; Όλη η αλήθεια!

Την βλέπουμε καθημερινά σε σειρά του ΑΝΤ1!

Νίκος Οικονομόπουλος: Ποια Αραβανή; Είναι ζευγάρι με κούκλα ξανθιά ηθοποιό; Όλη η αλήθεια!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ζευγάρι με καλλονή ξανθιά ηθοποιό; Όλη η αλήθεια μόνο εδώ! Ποια Ευαγγελία Αραβανή, ακόμη εκεί είσαι;

Ο γνωστός τραγουδιστής εδώ και λίγο καιρό φημολογείται πως έχει προχωρήσει μετά τον χωρισμό του με την Ευαγγελία Αραβανή και τον θέλουν σε σχέση με γνωστή ηθοποιό!

Ο λόγος για την Ντόρα Μακρυγιάννη, που απολαμβάνουμε στην σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα»! Παραχώρησε συνέντευξη και διέψευσε τα δημοσιεύματα που τη θέλουν ζευγάρι με τον Νίκο Οικονομόπουλο!

Ντόρα Μακρυγιάννη Νίκος Οικονομόπουλος σχέση Γυναίκα χωρίς όνομα ηθοποιός τραγουδιστής

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:

Πώς αισθάνεστε όταν βλέπετε δημοσιεύματα για την προσωπική σας ζωή;

Είναι πολύ αναμενόμενο. Στην αρχή ήμουν ζευγάρι με τον Νάτση, μετά τον χώριζα στη σειρά και με ήθελαν με τον Πατριαρχέα. Εκεί που γέλασα πάρα πολύ ήταν με τον Γιάννη Αθητάκη, ο οποίος είναι κολλητός μου. Όταν του έστειλα το δημοσίευμα για τους δυο μας, είχαμε λυθεί στα γέλια. Είναι τόσο παράξενο για μένα, ειδικά για τα συγκεκριμένα πρόσωπα. Μου φαίνεται πολύ αστείο, γιατί δεν είμαι σε σχέση από τότε που ξεκίνησε το σίριαλ.

Πρόσφατα υπήρξε και δημοσίευμα που σας ήθελε να πολιορκείστε και από τον Νίκο Οικονομόπουλο…

Με τον Οικονομόπουλο; Τον γνώρισα πρόσφατα στα παρασκήνια του μαγαζιού όπου τραγουδά. Μάλλον δεν υπάρχει καινούργιο ζευγάρι στη showbiz και πρέπει να το βγάλουμε. Δεν υπάρχει κάτι όμως.

Μάλιστα πρόσφατα τους είχαμε δει να ποζάρουν αγκαλιασμένοι!

Νίκος Οικονομόπουλος: Η φωτογραφία με την «κόντρα» στην Αραβανή! Ποια προτιμάτε;

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, άνοιξε «κόντρα» με την Ευαγγελία Αραβανή, με μια μόνο φωτογραφία! Εσείς, ποια προτιμάτε;

Ήταν λίγες μέρες πριν, που ο τραγουδιστής ανέβασε φωτογραφία με το ηλιοβασίλεμα αλλά εμείς επικεντρωθήκαμε στην πισίνα του! Όλοι νόμιζαν ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός αλλά... στο Youweekly.gr το ψάξαμε καλύτερα!

Η Ευαγγελία, σχεδόν μια εβδομάδα νωρίτερα είχε ανεβάσει και εκείνη παρόμοια φωτογραφία στο Instagram και μάλιστα με λεζάντα όλο νόημα! «Enjoy every sunset...!!!» έγραψε και οι μπηχτές έδωσαν και πήραν στα σχόλια.... Αυτά είδε και ο Νίκος και ανέβασε την δική του εκδοχή του ηλιοβασιλέματος! Δείτε και τος δύο φωτογραφίες και πείτε μας, εσείς ποια προτιμάτε;

Νίκος Οικονομόπουλος πισίνα σπίτι

Νίκος Οικονομόπουλος: Η φωτογραφία με την «κόντρα» στην Αραβανή! Ποια προτιμάτε;