Αυτός είναι ο νέος Snik! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα «χάσει» το μυαλό της!

Έβαλε πάνω του κόκκινη γούνα και έγινε χαμός!

Αυτός είναι ο νέος Snik! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα «χάσει» το μυαλό της!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα «χάσει» το μυαλό της μόλις δει ότι αυτός είναι ο νέος Snik!

Το μοντέλο που γνώρισε μεγάλη αναγνωρισιμότητα μετά από την συμμετοχή της ως κριτής στο ριάλιτι μόδας του Star, το GNTM είναι ζευγάρι με τον γνωστό Έλληνα ράπερ Snik, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό!

Ο Snik έχει προκαλέσει πολλές φορές αντιδράσεις με τις εμφανίσεις που κάνει και αυτήν την φορά κάποιος θέλησε να τον... μιμηθεί!

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος σήμερα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα Χαμογέλα», μετά από ένα βίντεο που προβλήθηκε για το ζευγάρι η παραγωγή έφερε μια κόκκινη γούνα για να φορέσει ο παρουσιαστής.

Ο ίδιος φόρεσε την γούνα και στην συνέχεια πρόσθεσε και μαύρα μεγάλα γυαλιά στο look του παρουσιάζοντας χιουμοριστικά τον εαυτό σου ως «νέο» Snik! Μετά από αυτό η Ηλιάνα θα «χάσει» το μυαλό της και θα πελαγώσει με τους δύο Snik!

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Κωνσταντίνος Βασάλος γούνα Snik Σίσσυ Χρηστίδου

Κωνσταντίνος Βασάλος Έλα Χαμογέλα Snik γούνα

Κωνσταντίνος Βασάλος Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Κάποιος άλλος όμως είχε επιχειρήσει πρώτος να μιμηθεί τον Snik με την γούνα! Δείτε εδώ ποιος!

Φωτογραφήθηκε με ροζ γούνα και «τελείωσε» τον Snik! Του είπε ότι μπέρδεψε την ντουλάπα του με της... γυναίκας του!

Πρώην παίκτης ριάλιτι, φωτογραφήθηκε με ροζ γούνα και «τελείωσε» τον Snik με την εικόνα του. Του είπε ότι μπέρδεψε την ντουλάπα του με της... γυναίκας του.

Όπως φαίνεται δεν δίστασε να «αδειάσει» τον ράπερ τραγουδιστή δημόσια και εμείς ανυπομονούσε να δούμε την αντίδραση του, μόλις το ανακαλύψει.

Συγκεκριμένα ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, πόζαρε στον φακό με ροζ γούνα και γυαλιά όπως ο Snik και τον τρόλαρε στο Instagram με τα likes να πέφτουν βροχή.

Στην λεζάντα του έγραψε: Όταν κοιμάσαι όρθιος το πρωί κ από την βιασύνη σου να φύγεις για δουλειά μπερδεύεις την ντουλάπα σου με την ντουλάπα της γυναίκας σου… thug life… sorry Snik…».

Snik ροζ γούνα

Snik: Με ροζ γούνα και γυαλιά, «κυκλοφόρησε» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Τα είδαμε όλα...

Κι όμως ο Snik με ροζ γούνα και γυαλιά, «κυκλοφόρησε» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Τα είδαμε όλα αλλά νομίζουμε ότι δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη!

Όπως σας γράψαμε και χτες, το μοντέλο, αυτές τις ώρες βρίσκεται στο Μιλάνο, μαζί με τους υπόλοιπους κριτές του GNTM λόγω κάποιων γυρισμάτων που πρέπει να κάνουν.

Μαζί της φυσικά, είναι και ο Snik ο οποίος επισκίασε τους πάντες με το look του! Ο Snik, έβαλε ροζ γούνα, ε ροζ γυαλιά και τεράστιες χρυσές αλυσίδες και προκάλεσε ταραχές! Το μόνο σίγουρο είναι, ότι κάθε άλλο παρά απαρατήρητος πέρασε εκεί στην Ιταλία....

Snik: Το βίντεο που "καίει" τον σύντροφο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου! Κράταγε στα χέρια του πενηντάρικα και...

Δείτε την φωτογραφία από το Instagram του (με δική σας ευθύνη):