Χρήστος Φερεντίνος: Αποκάλυψη - "βόμβα" για τα παιδιά του! "Για μια μεγάλη περίοδο με είχε πιάσει..."

Τι δήλωσε;

Χρήστος Φερεντίνος: Αποκάλυψη -

"Για μια μεγάλη περίοδο με είχε πιάσει το συναίσθημα του φόβου και βγήκε ένα μέτρο στη ζωή μου, που δεν υπήρχε παλαιότερα." Μια αποκάλυψη - "βόμβα" έκανε πρόσφατα για τα παιδιά του ο Χρήστος Φερεντίνος!

Μιλώντας στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα, ο παρουσιαστής μίλησε για τον ερχομό των παιδιών του, αλλά και τι ήταν αυτό που τον τρόμαξε τόσο!

Χαρακτηριστικά είπε, «Τα παιδιά μου πηγαίνουν στη δευτέρα λυκείου. Αυτό που φροντίζω είναι να βρίσκομαι πάντα κοντά τους. Βέβαια, από ένα σημείο και μετά τα παιδιά δημιουργούν τους δικούς τους φίλους και κοινωνικούς κύκλους. Ως πατέρας ήμουν και φίλος με τα παιδιά μου, ενώ πάντα υπήρχαν όρια, αλλά και σεβασμός ανάμεσά μας. Δεν ήμουν αυστηρός πατέρας και ποτέ δεν έκανα υπερβολές. Σε γενικές γραμμές, μπορώ να σου πω ότι ούτε εμένα, αλλά ούτε και τη Σοφία μάς χαρακτήριζε η αυστηρότητα. Αυτό που μας χαρακτήριζε και εξακολουθεί να μας χαρακτηρίζει είναι επικοινωνία, η συζήτηση και το να είμαστε ειλικρινείς. Μόνο έτσι καταφέρνουν οι άνθρωποι να μοιράζονται πράγματα. Ουσιαστικά, αυτό έχουν ανάγκη τα παιδιά από τους γονείς τους. Βέβαια, όσο ανοιχτοί και μοντέρνοι να είναι οι γονείς, πάντα υπάρχει ένα μικρό τείχος. Με αυτό λοιπόν το δεδομένο, είναι ωραίο ανά πάσα στιγμή και χωρίς να επεμβαίνεις στη ζωή τους να είσαι πάντα κοντά τους».

«Με τον ερχομό των παιδιών ωρίμασα και έγινα περισσότερο υπεύθυνος απέναντι σε πράγματα και καταστάσεις. Επίσης έμαθα να είμαι ακόμα πιο ανοιχτός στα ερεθίσματα και να προσαρμόζομαι στους κώδικες επικοινωνίας της νέας γενιάς. Πλέον ρισκάρω πολύ λιγότερο. Το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις γεννήθηκαν τα παιδιά μου ήταν να πουλήσω τη μηχανή μου. Για μια μεγάλη περίοδο με είχε πιάσει το συναίσθημα του φόβου και βγήκε ένα μέτρο στη ζωή μου, που δεν υπήρχε παλαιότερα. Βέβαια, στην πορεία αγόρασα άλλη μηχανή!».

Δείτε επίσης την δημοσίευση για την απώλεια που σημάδεψε το πανελλήνιο και σόκαρε τον παρουσιαστή!

Χρήστος Φερεντίνος: Οι γιοί του είναι πραγματικά ολόιδιοι! Θα πάθετε σοκ όταν τους δείτε!

Οι γιοί του Χρήστου Φερεντίνου είναι πραγματικά ολόιδιοι! Θα πάθετε σοκ όταν τους δείτε όπως το πάθαμε και εμείς...

Η πρώην σύζυγός του, Σοφία Παυλίδου, απαθανάτισε τους γιους της την ώρα που έφευγαν από το σπίτι για να πάνε στον αγιασμό του σχολείου τους, ο οποίος έγινε σήμερα!

Τα αδέρφια κρατάνε τη σάκα τους και αν και δεν βλέπουμε τα πρόσωπά τους, μπορούμε εύκολα να δούμε ότι είναι ολόιδιοι! Η περήφανη μανούλα έγραψε στην λεζάντα: «Ευτυχισμένη σχολική χρόνια στα παιδιά μας με έμπνευση και αποτελεσματικότητα #αρχιζουνταδυσκολα #δευτεραλυκειου
#firstdayofschool #highschool #twins»!

Σοφία Παυλίδου: Αυτή είναι η σχέση της σήμερα, μετά τον χωρισμό της, με τον Χρήστο Φερεντίνο! (βίντεο)

Δείτε την:

Χρήστος Φερεντίνος: Οι γιοί του είναι πραγματικά ολόιδιοι! Θα πάθετε σοκ όταν τους δείτε!