Το βίντεο που «καίει» την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Χάρι! Δε θα το αφήσει να περάσει έτσι η βασίλισσα Ελισάβετ!

Χαμός στο παλάτι!

Το βίντεο που «καίει» την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Χάρι! Δε θα το αφήσει να περάσει έτσι η βασίλισσα Ελισάβετ!

Η βασίλισσα Ελισάβετ αυτό δε θα το αφήσει να περάσει έτσι απλά! «Καίει» τον πρίγκιπα Χάρι και την Meghan Markle το βίντεο που κυκλοφόρησε!

Αυτό το διάστημα κύριο θέμα συζήτησης είναι η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Meghan Markle, η οποία σιγά σιγά αντιλαμβανόμαστε πως δεν ήταν καθόλου ξαφνική, να αφήσουν τα βασιλικά τους καθήκοντα!

Πρώτα η συνέντευξη του Χάρι από το 2017 που υπονόησε ότι θα ήθελε μια πιο φυσιολογική ζωή, και τώρα το βίντεο αυτό από τον περασμένο Ιούλιο που αποδεικνύει πως σχεδίαζαν πολύ καιρό πριν την απόφαση τους, αλλά και πως ήταν πολύ συνειδητοποιημένοι πριν το ανακοινώσουν.

Όπως σαν ενημερώσαμε ήδη η Meghan Markle έχει βρει τη νέα δουλειά της, αφού πληροφορίες αναφέρουν πως έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Disney για να κάνει ένα voiceover. Ακόμη και η δουλειά αυτή φαίνεται πως είχε προταθεί και συζητηθεί μήνες πριν, αφού κυκλοφόρησε βίντεο, με τον Harry και τον CEO της Disney να συζητούν για το συγκεκριμένο θέμα.

Τον περασμένο Ιούλιο η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Χάρι παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα του Lion King, κι εκεί φυσικά ήταν και ο CEO της Disney. Υπάρχει λοιπόν βίντεο, που δείχνει τον Χάρι να συζητά με τον Bob Iger και να του λέει πως η Meghan κάποτε έκανε voiceovers και πως θα την ενδιέφερε πολύ να το ξανακάνει, με τον Bob να βρίσκει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την πρόταση.

«Ξέρετε πως κάνει voiceovers»; ρωτά ο δούκας του Sussex τον CEO με εκείνον να απαντά αρνητικά, αλλά και με έκπληξη. Στη συνέχεια ακούγεται ο Bob Iger να λέει πως είναι πολύ ενδιαφέρον, και πως θα ήθελε πολύ να το δοκιμάσουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Meghan Markle: Ο William «χτυπά» αλύπητα τον Χάρι! Σε 6 λέξεις τον έβγαλε εκτός!

«Χτυπά» αλύπητα ο William τον αδερφό του, πρίγκιπα Χάρι για τις αποφάσεις που παίρνει με την Meghan Markle! Τον έβγαλε εκτός μόνο σε 6 λέξεις!

Η βρετανική εφημερίδα TheSun αναφέρεται σε μια δήλωση που έκανε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για την απόφαση του αδερφού του!

Συγκεκριμένα ο Δούκας του Κέιμπριτζ φέρεται να είπε σε στενό του φίλο ότι «δεν μπορώ πλέον να προστατεύσω τον Χάρι», επιβεβαιώνοντας το δυσμενές κλίμα που υπάρχει στο παλάτι μετά την ανακοίνωση του Χάρι και της Μέγκαν ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

«Όλη μου τη ζωή προστάτευα τον αδελφό μου, δεν μπορώ να το κάνω πια. Είμαστε ξεχωριστές οντότητες, είμαι στεναχωρημένος. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσω να τους στηρίξω και να ελπίζω ότι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα είμαστε και πάλι μαζί» είναι μερικά ακόμη από όσα αναφέρει η Sun πως είπε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Παράλληλα, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια, Οπρα Γουίνφρεϊ, η οποία συνεργάζεται με τον Χάρι για την παραγωγή ντοκιμαντέρ κοινωνικού χαρακτήρα διέψευσε ότι είναι ο «εγκέφαλος» πίσω από τη βασιλική έξοδο και αρνείται ότι τους έχει συμβουλεύσει. «Ο Χάρι και η Μέγκαν δεν χρειάζονται τη βοήθειά μου για να αποφασίσουν τι είναι το καλύτερο για αυτούς» δήλωσε χαρακτηριστικά η Όπρα στο περιοδικό People. «Νοιάζομαι και για τους δύο και στηρίζω όποια απόφαση πάρουν για την οικογένειά τους».