Βίκυ Σταυροπούλου: Δίνει απάντηση στην... φάρσα του Πούμπουρα! "Δε λιποθύμησα, αλλά..."

Τι δήλωσε;

Βίκυ Σταυροπούλου: Δίνει απάντηση στην... φάρσα του Πούμπουρα!

"Δε λιποθύμησα, αλλά γλίστρησα στο χαλάκι"! H Βίκυ Σταυροπούλου δίνει την δική της απάντηση στην επική φάρσα που της έκανε ο Σάββας Πούμπορας!

Η ίδια μιλώντας στην κάμερα του Happy Day μίλησε για το αστείο περιστατικό που της έκανε η κόρη της, μαζί με τον παρουσιαστή!

Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Τα σχόλια διχάστηκαν. Θεωρώ πως ήταν πιο πολλά τα κολακευτικά και λιγότερο τα αρνητικά. Κυρίως οι πιο μεγάλοι ηλικιακά τσίνησαν γιατί φοβήθηκαν. Εγώ έχω μεγαλώσει με φάρσες. Τα έπαιξα κάποια στιγμή. Δε λιποθύμησα, όπως νομίζουν, αλλά γλίστρησα στο χαλάκι. Μόλις είδα ότι είναι φάρσα θα έκανα μούτρα; Γέλασα πάρα πολύ. Σκεφτόμουν πώς δεν θα πάθουμε τίποτα. Το παιδί μου φυσικά, εγώ και όλοι οι άνθρωποι που ήταν εκεί».

Η ίδια είχε δηλώσει αποφασισμένη να εκδικηθεί, ωστόσο όπως φάνηκε η κόρη της, της την έφερε για τα καλά!

Στα πατώματα η Βίκυ Σταυροπούλου! Το περιστατικό που την έκανε να ουρλιάζει!

Ποιο ήταν το περιστατικό που την έκανε να ουρλιάζει από φόβο, τόσο ώστε να πέσει στα πατώματα η Βίκυ Σταυροπούλου ενώ βρισκόταν μαζί με την κόρη της;

Σοκ προκλήθηκε στην ηθοποιό, όταν ενώ βρίσκονταν μαζί με την Δανάη Μπάρκα, μια απρόσμενη επισκέπτρια και ένα άγνωστος με τσεκούρι της επιτέθηκαν!

Ο λόγος για τη νέα εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα, στην οποία η ηθοποιός βρέθηκε πρωταγωνίστρια στην μεγαλύτερη φάρσα στην τηλεόραση. Ο ίδιος μάλιστα, λίγο πριν της ανακοινώσουν περί τίνος πρόκειται εμφανίστηκε με μάσκα κλόουν και της επιτέθηκε με τσεκούρι, ρίχνοντάς της στα πατώματα.

Βίκυ Σταυροπούλου ant1Βίκυ Σταυροπούλου! Σάββας Πούμπουρας

Η ίδια είχε δηλώσει αποφασισμένη να εκδικηθεί, ωστόσο όπως φάνηκε η κόρη της, της την έφερε για τα καλά!

Ούρλιαζε η Βίκυ Σταυροπούλου στις 4 το χάραμα! Το περιστατικό που την έκανε να βγει στο μπαλκόνι!

Η Βίκυ Σταυροπούλου ούρλιαζε στις 4 το χάραμα! Ποιο ήταν το περιστατικό που έκανε την πασίγνωστη ηθοποιό να βγει στο μπαλκόνι;

Η Δαναή Μπάρκα αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο η μητέρα της βγήκε εκτός εαυτού και ούρλιαζε τα ξημερώματα!

Βίκυ Σταυροπούλου: Άρχισε να ουρλιάζει στην παραλία! Η επική φάρσα που της έκαναν!

« Η μαμά μου (Βίκυ Σταυροπούλου) έχει τον αμάζευτο! Δεν δαμάζεται αυτό το κορίτσι. Είναι τρελή, από τύχη ζω. Έπρεπε να επιβιώσω και τα κατάφερα»! Ενώ συνέχισε: «Της έστειλα μήνυμα στις 4 τα χαράματα χθες, την απείλησα ότι θα πάρω την αστυνομία. Ήταν στις βεράντες και ούρλιαζε από κάτω. Της λέω έχουμε κλείσει τα πάντα, τα παράθυρα, ησυχάστε. Και μου γράφει ωχ συγγνώμη, καληνύχτα! Οι άνθρωποι είναι σαν να είναι 12χρονα κι εγώ η μαμά τους».

Ούρλιαζε η Βίκυ Σταυροπούλου στις 4 το χάραμα! Το περιστατικό που την έκανε να βγει στο μπαλκόνι!