Ζωή Λάσκαρη: Συγκλονίζει αυτό που φώναζαν στην κηδεία! Κόντεψε να λιποθυμήσει ο Λυκουρέζος...

Ρίγη συγκίνησης!

Ζωή Λάσκαρη: Συγκλονίζει αυτό που φώναζαν στην κηδεία! Κόντεψε να λιποθυμήσει ο Λυκουρέζος...

Συγκλονίζει αυτό που φώναζαν στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη! Κόντεψε να λιποθυμήσει ο Λυκουρέζος και με το δίκιο του, δεν πάει το μυαλό σας τι είπε το πλήθος!

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σύντροφός της ζωής της για πάνω από 40 χρόνια έφθασε στην εκκλησία για την κηδεία από τις 10 το πρωί φανερά συγκινημένος.

Λίγο αργότερα έφθασε η κόρη της ηθοποιού Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, για το τελευταίο αντίο στη Ζωή Λάσκαρη…

Η Ζωή Λάσκαρη πέθανε ξαφνικά στα 73 της χρόνια στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη. Τραγικές φιγούρες οι κόρες, η εγγονή και ο σύζυγός της Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Η οικογένειά της και όσοι την αγάπησαν αληθινά, λένε το τελευταίο αντίο στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι. Η ταφή έγινε στο Α Νεκροταφείο. Πλήθος κόσμου φώναζε «Αθάνατη....»

Η Ζωή Λάσκαρη, σφράγισε μια ολόκληρη εποχή του ελληνικού κινηματογράφου με τις ερμηνείες της αλλά και οι ρόλοι που έπαιξε στο θέατρο που υπεραγαπούσε άφησαν εποχή.

Έχετε δει και την φωτογραφία ντροπής από την κηδεία της;

Ζωή Λάσκαρη: Δάκρυα με το περιστατικό στην κηδεία! Τι έκανε ο Λυκουρέζος και δεν μάθαμε ποτέ;

Δάκρυα με το περιστατικό στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη! Τι έκανε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και δεν μάθαμε ποτέ;

Η θρυλική ηθοποιός, Ζωή Λάσκαρη έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων και πίσω της άφησε θλίψη, πόνο, δάκρυα…

Μια ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την κηδεία της αγαπημένης και αξέχαστης ηθοποιού και σας την παρουσιάζουμε!

Ζωή Λάσκαρη: Ανατριχιάζει η αποκάλυψη για τον τάφο της! Τι της άφησαν και γιατί;

Πλήθος κόσμου συνόδευσε τη Ζωή Λάσκαρη στην τελευταία της κατοικία. Ανάμεσά τους ξεχώρισαν τέσσερις τραγικές φιγούρες: ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Μάρθα Κουτουμάνου, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και η Ζένια Μπονάτσου…

Μετά την ολοκλήρωση της ταφής στο Α΄Νεκροταφείο, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έμοιαζε χαμένος. Όπως μετέφερε η ρεπόρτερ της εκπομπής Summergram, ο Ηλίας Ψινάκης του είπε να φύγουν. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος απάντησε: «Αφήστε με. Θα έρθω εγώ σιγά σιγά».

Ο Ηλίας Ψινάκης είπε «Θα σου κάνει καλό να βγεις λίγο έξω». Τότε παρενέβη η μεγάλη του κόρη, Μαρίνα Λυκουρέζου – Κοριολάνο: «Μπαμπά πάμε. Τώρα πρέπει να πάμε σπίτι». Ο ίδιος όμως φαινόταν ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει όλο αυτό που συνέβαινε.

Ζωή Λάσκαρη: Δάκρυα με το περιστατικό στην κηδεία! Τι έκανε ο Λυκουρέζος και δεν μάθαμε ποτέ;