Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε δερμάτινο παλτό και μπότες πάνω από το γόνατο! Δεν μπόρεσε ούτε ο Μποτία να «τραβήξει» το βλέμμα του!

Δεν φορούσε τίποτε άλλο...

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε δερμάτινο παλτό και μπότες πάνω από το γόνατο! Δεν μπόρεσε ούτε ο Μποτία να «τραβήξει» το βλέμμα του!

Δερμάτινο παλτό και μπότες πάνω από το γόνατο φόρεσε η Ελένη Φουρέιρα και ούτε ο Αλμπέρτο Μποτία δεν μπόρεσε να «τραβήξει» αλλού το βλέμμα του.

Είναι η πιο εκρηκτική Ελληνίδα τραγουδίστρια και όχι άδικα. Σε κάθε δημόσια εμφάνιση της επί σκηνής, το κοινό από κάτω της παραληρεί.

Και στο λογαριασμό της στο Instagram προκαλεί «εγκεφαλικά» στους διαδικτυακούς της φίλους με τις φωτογραφία που δημοσιεύει.

Σε μια από τις αναρτήσεις της, την είδαμε να ποζάρει φορώντας μόνο ένα δερμάτινο μπεζ παλτό και ασημί μπότες μέχρι το γόνατο, χωρίς να φοράει τίποτα άλλο.

Το εσωτερικό του σπιτιού της το έχετε δει; Η λευκή τραπεζαρία «κλέβει» την παράσταση...

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε μπότες σε ασημί και τα πόδια της έμοιαζαν 2 μέτρα! Πάθανε όλοι «έρωτα» μαζί της!

Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε μπότες σε ασημί και τα πόδια της έμοιαζαν 2 μέτρα! Πάθανε όλοι «έρωτα» μαζί της και δεν τους αδικούμε!

Η τραγουδίστρια, εμφανίστηκε στην Ολλανδία μαζί με άλλες συμμετοχές από την Eurovision και έκανε πάταγο!

Η Ελένη, για μια ακόμα φορά, όπως ήταν αναμενόμενο, παρέδωσε μαθήματα στιλ! Η ίδια, έβαλε ασημί μπότες πάνω από το γόνατο και τόνισε τα ήδη ψηλά της πόδια! Με έναν πολύ έξυπνο τρόπο, τα έκανε να μοιάζουν 2 μέτρα και ξέφυγε και από τα συνηθισμένα μαύρα παπούτσια που σχεδόν όλες φοράμε....

Να τονίσουμε, βέβαια και ότι η τσάντα με την οποία εμφανίστηκε πρόσφατα μας άρεσε επίσης πολύ! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ελένη Φουρέιρα: Τα πόδια της έχουν ύψος δυο μέτρα! Το μαύρο φόρεμα έκανε την αποκάλυψη!

Τα πόδια της Ελένης Φουρέιρα έχουν ύψος δυο μέτρα. Το μαύρο φόρεμα της έκανε την αποκάλυψη και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Έχει άψογες αναλογίες.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και άναψε το Χριστουγεννιάτικο κέντρο, σε ένα όμορφο κλίμα.

Μάλιστα, με την συναυλία που πραγματοποίησε "άναψε" τα αίματα και όλοι διασκέδασαν με αγαπημένες επιτυχίες της.

Φαίη Σκορδά: Το απίστευτο περιστατικό με την Ελένη Φουρέιρα - «Βγαίνω σαν σούργελο»! (Βίντεο)

Η Ελένη Φουρέιρα, ανέβηκε στην σκηνή φορώντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα γεμάτο κρόσσια, το οποίο αποκάλυψε τα δυο μέτρα πόδια που έχει και τις άψογες αναλογίες της.

Πάνω στην σκηνή τα έδωσε όλα όπως κάνει κάθε φορά, τόσο με την φωνή της, όσο και με τις χορευτικές της ικανότητες.

 Ελένη Φουρέιρα συναυλία

Φωταγώγηση δέντρου Golden Hall

Ελένη Φουρέιρα μαύρο φόρεμα

Τραγουδίστρια συναυλία Αθήνα