Επανασύνδεση - "βόμβα" στην showbiz! Ποιο ζευγάρι αποφάσισε να δώσει δεύτερη ευκαιρία στην σχέση του;

Ο λόγος για τους...

Επανασύνδεση -

Μια απρόοπτη επανασύνδεση - "βόμβα" "έσκασε" στην showbiz και "τάραξε" τα νερά! Ποιο ζευγάρι αποφάσισε να δώσει δεύτερη ευκαιρία στην σχέση του, έπειτα από ένα χρόνο;

To ζευγάρι γνωρίστηκε το 2015, ενώ τα πρώτα σύννεφα και ο χωρισμός ήρθαν το 2018! Οι δυο τους ωστόσο προσπάθησαν ξανά και χώρισαν οριστικά τον Ιανουάριο του 2019!

Ο λόγος για τους Gigi Hadid και Zayn Malik, τους οποίους εντόπισαν οι παπαράτσι γεμάτους χαμόγελα, στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Την είδηση έκανε γνωστή το E! News, όπου και ανέφερε, «Η Gigi και ο Zayn τα ξαναβρήκαν λίγες ημέρες πριν από τις διακοπές του Δεκεμβρίου. Ο Zayn προσέγγισε τον τελευταίο μήνα την Gigi και εκείνη του έδωσε μία ακόμη ευκαιρία. Εκείνη πάντα τον αγαπούσε, αλλά χρειαζόντουσαν το διάλειμμα μεταξύ τους. Ο Zayn τελευταία δούλευε με τη μουσική του και εστίαζε στην υγεία του, είναι σε πολύ καλή κατάσταση στην παρούσα φάση».

Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε ακόμη μια νέα επανασύνδεση "βόμβα" στην showbiz! Το ρομαντικό ταξίδι που τους "ένωσε"!

Επανασύνδεση με τον πρώην της; Η γνωστή ηθοποιός της showbiz δεν μπορεί να μείνει μακριά του!

Η γνωστή ηθοποιός της showbiz δεν μπορεί να μείνει μακριά του! Καυτή επανασύνδεση με τον πρώην της! Δεν θα πιστέψετε ποια αποφάσισε να περάσει την μέρα της με την προηγούμενή της αγάπη!

Τι και αν έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, οι δυο τους όπως φαίνεται δεν μπορούν να μείνουν χώρια!

Επανασύνδεση "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Το ρομαντικό ταξίδι που τους "ένωσε"!

Ο λόγος για την Jennifer Aniston και τον Justin Theroux! Η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε πριν από το δείπνο για το Thanksgiving να κάνει ένα δείπνο το βράδυ της Τετάρτης, μία ημέρα πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών. Λόγος; Ο Jimmy Kimmel, καθώς θέλησε να τον "ευχαριστήσει", επειδή είχε τονίσει πως η ηθοποιός δεν ήταν καλή μαγείρισσα.

επανασύνδεση showbiz

Μάλιστα η Aniston δεν δίστασε να ανεβάσει στο Instagram φωτογραφία με αυτό που μαγείρεψε και το όνομα του παρουσιαστή γράφοντας: «Εντάξει, @jimmykimmel… εδώ είναι το f* Friendsgiving enchiladas».

Μάλιστα, στο ίδιο δείπνο καλεσμένοι ήταν φυσικά η κολλητή της Courtney Cox, αλλά και διάσημοι ηθοποιοί όπως ο Jason Bateman και ο πρώην σύζυγός της, Justin Theroux!

Οι δυο τους χώρισαν το 2017 όμως συνεχίζουν να έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους!

Επανασύνδεση «βόμβα»! Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι και πάλι μαζί!

Μόλις «έσκασε» μια επανασύνδεση «βόμβα»! Και πάλι μαζί αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, του ΑΝΤ1 και σύμφωνα με τη Νάνσυ Παραδεισανού έκαναν την προσπάθεια να τα ξαναβρούν!

Ο λόγος για τον Διονύση Αλέρτα και την Εβίτα Μπέκα, οι οποίοι ήταν μαζί λίγο περισσότερο από ένα χρόνο καιο αποφάσισαν ξαφνικά να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και να μπουν τίτλοι τέλους στη σχέση τους.

Όπως φαίνεται όμως ο έρωτας τους καλά κρατεί και είναι και πάλι μαζί!

Δείτε το σχετικό βίντεο: