Μαρία Μπεκατώρου: Εξελίξεις «βόμβα» με το YFSF του ΑΝΤ1! Λύθηκε το... «μυστήριο»!

Μόλις «έσκασε»!

Μαρία Μπεκατώρου: Εξελίξεις «βόμβα» με το YFSF του ΑΝΤ1! Λύθηκε το... «μυστήριο»!

Εξελίξεις «βόμβα» με το YFSF, του ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου! Λύθηκε επιτέλους το... «μυστήριο»!

Το Your Face Sounds Familiar επιστρέφει στις μικρές μας οθόνες και οι 10 παίκτες που θα διαγωνιστούν στο show μεταμφιέσεων βρέθηκαν και σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τα ονόματα τους!

Το πρώτο γύρισμα του YFSF θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου και η προβολή του επεισοδίου θα γίνει την πρώτη Κυριακή του μήνα.

Η εκπομπή «Το Πρωινό» αποκάλυψε την ενδιαφέρουσα 10αδα:

1.Λάμπης Λιβιεράτος
2.Γιώργος Χρανιώτης
3.Στέφανος Μουαγκιέ
4.Νικόλας Ραπτάκης
5.Ηλίας Μπογδάνος

6.Ευριδίκη
7.Μαρία Ανδρούτσου
8.Δανάη Λουκάκη
9.Τάνια Μπρεάζου
10.Κατερίνα Κουκουράκη

Επίσης το «μυστήριο» της κριτικής επιτροπής λύθηκε και τελικά οι τέσσερις κριτές του YFSF είναι οι:

Αλέξης Γεωργούλης, Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας, Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Μαρία Μπεκατώρου: Ραγδαίες εξελίξεις με το YFSF στον ΑΝΤ1! Ο μεγάλος της αντίπαλος...πάει στο ΣΚΑΙ!

Ραγδαίες εξελίξεις με το YFSF και την Μαρία Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1! Ο μεγάλος της αντίπαλος...πάει στο ΣΚΑΙ και σας έχω όλο το ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr!

Μόλις έσκασε η είδηση βόμβα και πραγματικά αυτό που θα σας μεταφέρω θα έχει πολύ ενδιαφέρον! Λίγο πριν βγει στον αέρα το το YFSF με την αγαπημένη μου Μαρία, ο ΣΚΑΙ έσκασε... το μπουρλότο

Ο λόγος για την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή, που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα με την δική του εκπομπή στο απέναντι κανάλι στις αρχές Φεβρουαρίου! Μάρκος και Μαρία θα παίζουν την ίδια ώρα, διεκδικώντας την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. Να θυμίσω βέβαια, ότι η Μαρία κάνει από τα πιο υψηλά νούμερα στο κανάλι της, όπως έχουμε γράψει πολλές φορές...

Ωστόσο, όταν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ ενταχθεί και το Big Brother, o Μάρκος θα πάει από Κυριακή, Παρασκευή στο prime time της οποίας, θα βλέπουμε μέχρι τότε το Gala του My Style Rocks!

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ραγδαία εξέλιξη το παραπάνω ρεπορτάζ αφού με το να βάλει το πιο δυνατό του χαρτί απέναντι από την Μαρία, ο ΣΚΑΙ την αναγνωρίζει ως μεγάλη αντίπαλο. Όσο για το από που Μάρκος και Μαρία έχουν παρελθόν; Σχετικά με αυτό θα επανέλθω!