Η Shakira άλλαξε μαλλί και έγινε...γκέισα! Η εμφάνιση που προκάλεσε "πανικό"!

Δεν θα την αναγνωρίζετε!

Η Shakira άλλαξε μαλλί και έγινε...γκέισα! Η εμφάνιση που προκάλεσε

Η νέα εμφάνιση της τραγουδίστριας προκάλεσε "πανικό" στα social media! Η Shakira άλλαξε μαλλί και έγινε γκέισα, δημιουργώντας πολλά σχόλια!

Το look της παρέμενε όλα αυτά τα χρόνια πάντοτε το ίδιο, με τις ξανθές μπούκλες της, να αποτελούν σήμα κατά τεθέν για εκείνη.

Αυτό ωστόσο άλλαξε πρόσφατα, καθώς η ίδια είχε κάνει ήδη αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό με το πιο σκούρο της μαλλί. Το θέμα είναι ότι τώρα πόζαρε για το εξώφυλλο της Vogue, και προκάλεσε "φρενίτιδα".

Η γνωστή τραγουδίστρια προωθεί το νέο της single, με τον ράπερ, Anuel AA, «Me Gusta», και ποζάρει με τα νέα της μαλλιά, αλλά γκέισα style.

H Shakira ωστόσο, δηλώνει ενάντια στα πρότυπα ομορφιάς! Εσείς συμφωνείτε;

Αγνώριστη! Η Shakira άφησε το ξανθό μαλλί έγινε κατά κόκκινη! Πως σας φαίνεται το νέο της look;

Μετά από πολλά χρόνια ως ξανθιά η Shakira έκανε στροφή στο κόκκινο.

Η κολομβιανή τραγουδίστρια την μάθαμε με καστάνα μαλλιά και την υπόλοιπη καλλιτεχνική της πορεία την βλέπαμε μόνο ως ξανθιά.Ξεχάστε τα αυτά! Η Shakira είναι πλεόν κοκκινομάλλα και της πάει πολύ.

Η ίδια ανέβασε φωτογραφία με το νέο της look στο Instagram και οι φανς την απωθεώνουν.

Σακίρα - Ζεράρ Πικέ: Η έπαυλη που αγόρασαν στην Κύπρο είναι... όνειρο!

Η υπερπολυτελής έπαυλη που αγόρασαν στην Κύπρο η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ είναι... όνειρο. Βρίσκεται στο Ακρωτήριο Αγίου Γεωργίου της Πέγειας.

Στις 2 Νοεμβρίου προβλήθηκε στη γαλλική τηλεόραση η εκπομπή «50 minutes inside» με παρουσιαστή τον Νίκο Αλιάγα, και ήταν αφιερωμένη στις φυσικές ομορφιές της Κύπρου.

Ανάμεσα λοιπόν στις ομορφιές της ήταν και η έπαυλη της τραγουδίστριας και του συζύγου της!

Για πρώτη φορά! Δείτε το σπίτι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου από το Master Chef! Έχει... παράξενες καρέκλες!

Η διώροφη έπαυλη είναι κτισμένη σε γη 2.500τ.μ., είναι λειτουργική, βρίσκεται στην καρδιά του Ακάμα, διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια, ένα δωμάτιο έχει διαμορφωθεί σε home cinema, τεράστιο σαλόνι, κάβα με κρασιά, τζακούζι, σπα, θερμαινόμενη πισίνα και μεγάλη εξωτερική πισίνα με κήπους.

Δείτε φωτογραφίες:

Σακίρα  Ζεράρ Πικέ σπίτι

Σακίρα  Ζεράρ Πικέ έπαυλη

Σακίρα  Ζεράρ Πικέ έπαυλη Κύπρος