Master Chef: Αν δείτε την κουζίνα του Μανώλη θα σας «πέσει» το σαγόνι! Είναι επαγγελματική!

Την ζηλεύει μέχρι και ο Κοντιζάς!

Master Chef: Αν δείτε την κουζίνα του Μανώλη θα σας «πέσει» το σαγόνι! Είναι επαγγελματική!

Αν δείτε την κουζίνα του Μανώλη από το Master Chef θα σας «πέσει» το σαγόνι! Είναι επαγγελματική και σίγουρα την ζηλεύει μέχρι και ο Κοντιζάς!

Ο νικητής του Master Chef 3, έχει καταφέρει να κάνει το χόμπι του επάγγελμα αφού οι συνεργασίες του σε επίπεδο μαγειρικής, πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Ο Μανώλης Σαρρής, δουλεύει σε ένα από τα καλύτερα ελληνικά εστιατόρια και η κουζίνα του, είναι επαγγελματική! Είναι μάλιστα τόσο εξοπλισμένη, που θα ζηλεύει μέχρι και ο Κοντιζάς και... με το δίκιο του! Ο ίδιος, ανέβασε πρόσφατα φωτογραφία στο Instagram και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Δείτε την:

Έχετε δει το αμάξι που μπήκαν οι κριτές;

Μανώλης Σαρρής: «Εξαφανισμένος» ο νικητής του Master Chef! Τι συνέβη;

«Εξαφανισμένος» ο νικητής του Master Chef, Μανώλης Σαρρής! Διαβάστε αναλυτικά τι συνέβη και θα μείνετε άφωνοι!

Ο νέος Έλληνας MasterChef ήρθε από το Άμστερνταμ, όπου εργαζόταν εκεί τα τελευταία 4 χρόνια, για να συμμετάσχει στις auditions του διαγωνισμού μαγειρικής. Είχε δηλώσει συμμετοχή μαζί με τον συγκάτοικο, πρώην συνάδελφο και πολύ καλό του φίλο, αλλά εκείνος δεν τα κατάφερε να πάρει μέρος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Όταν πρωτοσυστήθηκε στους κριτές, είχε πάρει δύο ναι (από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Σωτήρη Κοντιζά), που του εξασφάλισαν μία λευκή ποδιά και μία θέση στην επόμενη φάση.

Master Chef: Αυτή είναι η γυναίκα του κριτή που κάνει «τζιζ»! Δεν αγαπά την δημοσιότητα...

Ωστόσο οι κριτές τον είχαν αποδοκιμάσει για τη στάση του, την οποία έβρισκαν αλαζονική. Τελικά όχι μόνο προχώρησε στο παιχνίδι αλλά έφτασε μέχρι το τέλος και πήρε και τη νίκη! Ωστόσο, λίγο μετά έφυγε από την Ελλάδα και πήγε στην Κύπρο. Μέχρι σήμερα, σε αντίθεση με αρκετούς συμπαίκτες του δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση, αν και δεσμεύεται από το κανάλι με συμβόλαιο!