Στέλλα Μιζεράκη: Αυτές είναι οι σχέσεις της με τη μητέρα του Πάνου Ζάρλα λίγους μήνες μετά το τροχαίο!

Τι αποκάλυψε η ίδια;

Στέλλα Μιζεράκη: Αυτές είναι οι σχέσεις της με τη μητέρα του Πάνου Ζάρλα λίγους μήνες μετά το τροχαίο!

Η Στέλλα Μιζεράκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε ανοικτά για τις σχέσεις που έχει με την μητέρα του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα, λίγους μήνες μετά το τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή.

Η νικήτρια του Power of Love, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μητέρα του Πάνου Ζάρλα, με την οποία στο παρελθόν είχαν αρκετές επαφές, αλλά και στο νέο βήμα που κάνει στη ζωή της.

«Έχω επαφές με τη μητέρα του Πάνου Ζάρλα. Δε μιλάμε και δε βρισκόμαστε κάθε μέρα, γιατί δεν είμαστε στην ίδια πόλη» σχολίασε, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι καλά, ασχολούμαι κυρίως με τα επαγγελματικά μου. Στο παρελθόν ασχολήθηκα με το body building αλλά δεν κατέβηκα σε αγώνες».

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, η Στέλλα Μιζεράκη είχε δώσει μία απάντηση κόλαφο για την προσωπική της ζωή!

Στέλλα Μιζεράκη: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν πήγε στο μνημόσυνο του Πάνου Ζάρλα! Τι συνέβη;

Η Στέλλα Μιζεράκη αποκάλυψε τον λόγο που δεν πήγε στο μνημόσυνο του Πάνου Ζάρλα! Τι συνέβη και η ίδια δεν μπόρεσε να παρευρεθεί;

Το μνημόσυνο του Πάνου Ζάρλα, έγινε σε κλειστό κύκλο στον Άγιο Δημήτριο στους Αμπελόκηπους, με ηχηρές απουσίες!

Στέλλα Μιζεράκη: Δημόσια έκκληση για βοήθεια! Τι συνέβη;

Την είδηση αποκάλυψαν στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή της. Να σημειωθεί πως στο μνημόσυνο βρέθηκαν ο Μιχάλης Κάββαλος, Τζούλια Καραγιάννη, Αθηνά Χρυσαντίδου, Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Τζόνι Αμπατζόπουλος.

Συγκλονίζει η Στέλλα Μιζεράκη: «Βλέπω στον ύπνο μου τον Πάνο Ζάρλα»!

Η Στέλλα Μιζεράκη συγκλονίζει για μία ακόμη φορά στα λόγια της για τον Πάνο Ζάρλα. «Τον βλέπω στον ύπνο μου...».

Το καλοκαίρι, ο Πάνος Ζάρλας "έφυγε" μετά από ισχυρή σύγκρουση σε τροχαίο. Η Στέλλα Μιζεράκη έχει μιλήσει πολλές φορές για τον χαμό του αγαπημένου της φίλου με τον οποίο μπορεί να είχαν δώσει τέλος στη σχέση τους, αλλά διατηρούσαν στενή φιλία.

Ευχάριστα νέα για την Στέλλα Μιζεράκη! Το νέο βήμα στην ζωή της!

Η νικήτρια του Power of love εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και μίλησε για τον Πάνο Ζάρλα και το πώς δεν μπορεί ακόμα να ξεχάσει τον αγαπημένο της φίλο.

«Τον έχω δει και στον ύπνο μου τον Πάνο Ζάρλα. Εννοείται θα στεναχωρηθεί οποιοσδήποτε άνθρωπος, δεν γίνεται να μην στεναχωρηθεί με ένα τέτοιο γεγονός».