Οι νικήτριες του GNTM φόρεσαν νυφικό και «μάγεψαν» τους πάντες με το πέρασμα τους!

Υπέρλαμπρες μέσα στα λευκά τους φορέματα!

Οι νικήτριες του GNTM φόρεσαν νυφικό και «μάγεψαν» τους πάντες με το πέρασμα τους!

Με το πέρασμα τους οι νικήτριες του GNTM «μάγεψαν» τους πάντες όταν φόρεσαν νυφικό!

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου που αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια στο φετινό ριάλιτι μόδας του Star μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε σε επίδειξη μόδας με νυφικά, όπως και η περυσινή νικήτρια, Ειρήνη Καζαριάν!

Οι δυο κοπέλες περπάτησαν με χάρη πάνω στην πασαρέλα και όλοι χάζευαν την ομορφιά τους και «μαγεύτηκαν» με το πέρασμα τους!

Η Ειρήνη Καζαριάν και η Άννα Μαρία Ηλιάδου αγαπάνε την μόδα και συνεχίζουν να ασχολούνται με αυτό το κομμάτι, χωρίς να σταματούν να προσπαθούν για την εξέλιξη τους!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και τις αποθανάτισε στις καλύτερες στιγμές τους:

Star GNTM Άννα Μαρία Ηλιάδου

GNTM  Άννα Μαρία Ηλιάδου

GNTM Star Ειρήνη Καζαριάν

Ειρήνη Καζαριάν GNTM

Δείτε επίσης τι είπε η Άννα Μαρία για τον σύντροφο της, Τάσο backstage της πασαρέλας!

GNTM: Πρώην παίκτρια έκανε "σκόνη" Κάτια και Άννα Μαρία! Πόζαρε με μπουρνούζι και...

Πρώην παίκτρια του GNTM έκανε "σκόνη" Κάτια και Άννα Μαρία! Πόζαρε με μπουρνούζι και έκανε την φωτογράφιση του τελικού καλύτερα από τις φετινές νικήτριες του ριάλιτι!

Η ίδια έβαλε το δικό της μπουρνούζι και κοσμήματα και πόζαρε όλο χάρη στον φακό!

Οι δοκιμασίες του φετινού τελικού σίγουρα προκάλεσαν έντονα σχόλια, ωστόσο το Instagram "έπιασε φωτιά" με την εικόνα της νεαρής!

Ο λόγος για την Ιωάννα Σαρρή, που φαίνεται να λάτρεψε το εν λόγω concept και σκέφτηκε να μοιραστεί την δικιά της φωτογραφία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, με τα σχόλια να πέφτουν βροχή!

GNTM πρώην παίκτρια

Έχετε δει την κούκλα μητέρα της; Οι δυο τους είναι από τα πιο όμορφα "δίδυμα" μαμάς και κόρης!

GNTM: Τι συνέβη με Κέισι - Χαρά - Πόπη; Τα unfollow και η δημόσια απάντηση! (Βίντεο)

Συνέβη με την Κείσι, την Χαρά και την Πόπη, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM; Τα unfollow που έγιναν και η δημόσια απάντηση που έδωσε η πρώτη!

Τα κορίτσια έγιναν γνωστά μέσα από το ριάλιτι μόδας του Star και οι τρεις παραπάνω είχαν δημιουργήσει πολύ καλές σχέσεις!

Η Κέισι Μίζιου μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» απάντησε στα σχόλια των χρηστών του Twitter και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που έκανε unfollow από το Instagram την Χαρά Παππά και Πόπη Γαλετσά.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Το unfollow στη Χαρά δεν το έκανα εγώ. Το συγκεκριμένο unfollow έγινε κατά τη διάρκεια του GNTM, γιατί κάποιοι χάκαραν τους λογαριασμούς μου στο Instagram και το Facebook. Στο Instagram έκαναν στοχευμένα unfollow στη Χαρά και την Πόπη. Όποιος το έκανε είχε τους λόγους του».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης την ανάρτηση της Κέισι με τον αγαπημένο της που προκάλεσε "πανικό"!