Καλό Μεσημεράκι: Έγινε έξαλλος ο παρουσιαστής με την φάρσα στην Σταυροπούλου! «Υπήρχε περίπτωση να φύγει από ανακοπή»

«Εσείς περνάτε καλά με τον άλλον που κοντεύει να μείνει στον τόπο;»

Καλό Μεσημεράκι: Έγινε έξαλλος ο παρουσιαστής με την φάρσα στην Σταυροπούλου! «Υπήρχε περίπτωση να φύγει από ανακοπή»

Με την φάρσα στην Βίκυ Σταυροπούλου έγινε έξαλλος ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» και είπε μεταξύ άλλων: «Υπήρχε περίπτωση να φύγει από ανακοπή»!

Ο Νίκος Μουτσινάς πήρε θέση για την φάρσα που έκανε ο Σάββας Πούμπουρας σε συνεννόηση με την Δανάη Μπάρκα στην Βίκυ Σταυροπούλου!

Ο ίδιος έγινε έξαλλος και είπε χαρακτηριστικά:

«Εσείς περνάτε καλά με τον άλλον που κοντεύει να μείνει στον τόπο; Υπήρχε περίπτωση μία στο εκατομμύριο να φύγει από ανακοπή μία από τις μεγαλύτερες κωμικούς της Ελλάδας. Γιατί; Για να κάνει ο άλλος το Best Friend’s Fear. Εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου οι φάρσες.

Καταλαβαίνω ότι είναι concept, μπορεί να έχει την πλάκα του, αλλά άμα τραβηχτεί πολύ, είναι πολύ πιθανό να σου μείνει στον τόπο ο καλεσμένος».

Δείτε σχετικό βίντεο:

Δείτε εδώ την απίστευτη πλάκα που της έκαναν!

Καλό μεσημεράκι: Η Βασιλική Ανδρίτσου έκανε τον παρουσιαστή να... δακρύσει - «Πριν μείνω έγκυος...»!

Η Βασιλική Ανδρίτσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και έκανε τον παρουσιαστή να δακρύσει με την εξομολόγηση της. «Πριν μείνω έγκυος...».

Η ηθοποιός πριν από περίπου ένα χρόνο έγινε για πρώτη φορά μαμά και από εκείνη την ημέρα πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.

Στην συζήτηση της με τον Νίκος Μουτσινά, αναφέρθηκε σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό και τον έκανε να συγκινηθεί.

«Μεγάλη συγκίνηση! Ακόμα δεν είναι σε ηλικία να καταλαβαίνει τον Άγιο Βασίλη. Εμείς πιο πολύ το ζούσαμε, ήμασταν μέσα στην τρελή χαρά. Ήταν μεγάλη η συγκίνηση. Πριν μείνω έγκυος, κρατούσα τον ανιψιό μου αγκαλιά και είχαμε βγάλει φωτογραφία μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Και φέτος πήγαμε…», είπε η Βασιλική Ανδρίτσου και σταμάτησε από τη συγκίνηση.

«Ότι θα συγκινηθώ στη δική σου εκπομπή… Πήγαμε τυχαία, κάτσαμε μπροστά από το δέντρο, πήρα το μωρό αγκαλιά, τραβάμε τη φωτογραφία κι εκείνη την ώρα μου ήρθε φλασιά και λέω κοίτα να δεις, πριν κάποια χρόνια κρατούσα τον ανιψιό μου και τώρα κρατάω την κόρη μου», είπε η Βασιλική Ανδρίτσου.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της το έχετε δει; Με τα στολίδια για την κόρη της για «λιώσετε».

Καλό Μεσημεράκι: Πήγε καλεσμένος και ο παρουσιαστής τον έβαλε να φάει συκώτι με σοκολάτα!

Καλεσμένος στο Καλό Μεσημεράκι πήγε ο Στέλιος Ρόκκος και ο παρουσιαστής τον έβαλε να φάει συκώτι με σοκολάτα!

Έπειτα από την συνέντευξη που του είχε επιφυλάξει ο Νίκος Μουτσινάς, ο παρουσιαστής είχε μια έκπληξη για τον διάσημο τραγουδιστή, ο οποίος δεν είχε ιδέα τι θα του συνέβαινε!

Καλό Μεσημεράκι: Δεν φαντάζεστε τι προκάλεσε ο παρουσιαστής την Ελένη! Λέτε να το τολμήσει;

Στο εν λόγω παιχνίδι που του είχε ετοιμάσει ο Μουτσινάς, ο Ρόκκος έπρεπε να δοκιμάσει ότι φαγητό ήταν μπροστά του υπό την προϋπόθεση πως δεν είχε απαντήσει σε κάποια από τις ερωτήσεις.

Αυτό που δοκίμασε ωστόσο on air ήταν κάτι που ούτε ο ίδιος περίμενε! Ωστόσο, ο ίδιος φάνηκε να το απολαμβάνει αρκετά!