My Style Rocks: Η Στέλλα Πάσσαρη μας άφησε άναυδους με την πρώτη της πασαρέλα και εμφάνιση!

Πως τα πήγε με τους κριτές;

My Style Rocks: Η Στέλλα Πάσσαρη μας άφησε άναυδους με την πρώτη της πασαρέλα και εμφάνιση!

Η Στέλλα Πάσσαρη με την πρώτη της πασαρέλα στο My Style Rocks μας άφησε άναυδους, όπως και με την εμφάνιση που επέλεξε και έκανε!

Η καλλονή Θεσσαλονικιά και κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη σήμερα μπήκε για πρώτη φορά σπίτι μας και την είδαμε στις μικρές μας οθόνες μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ!

Η ίδια επέλεξε για πρώτο concept να πάει για ένα brunch στην Ιταλία!

Όταν έφτασε η ώρα της κριτικής επιτροπής ο Στέλιος Κουδουνάρης την υποδέχτηκε στο παιχνίδι βαθμολογώντας την με 1, ενώ στην συνέχεια πήρε το λόγο η Έλενα Χριστοπούλου χαρίζοντας της τον βαθμό 2!

Ο Λάκης Γαβαλάς με την σειρά του της έδωσε τις συμβουλές του και της χάρισε κι εκείνος τον βαθμό 2!

Στέλλα Πάσσαρη My Style Rocks Ιωάννα Τούνη

Δείτε όμως αναλυτικά τα προφίλ των κοριτσιών!

Στέλλα Πάσσαρη: Ποια είναι η κολλητή της Τούνη που θα συμμετέχει στο My style rocks; Όσα δεν γνωρίζαμε!

Η Στέλλα Πάσσαρη είναι το νέο κορίτσι που θα συμμετέχει στο My style rocks! Εσείς ωστόσο ξέρετε ποια είναι; Η κολλητή της Ιωάννας Τούνη ήρθε για να σας "τρελάνει"! Αναλυτικά όλα όσα δεν γνωρίζαμε!

Ο ΣΚΑΪ έπαιξε τα πρώτα τρέιλερ για το My Style Rocks πoυ θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, και στα πρώτα τρέιλερ της χρονιάς είδαμε μεταξύ άλλων διαγωνιζόμενων την Στέλλα Πάσσαρη συνέταιρο και κολλητή της Ιωάννας Τούνη!

Η εντυπωσιακή κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη, εκτός από κολλητή, είναι και συνεργάτιδά της, στην εταιρεία ρούχων που διατηρούν στην συμπρωτεύουσα.

Η μελαχρινή καλλονή ακολουθεί στα χνάρια της φίλης της, ενώ ταυτόχρονα "τραβάει" όλα τα βλέμματα με τις αποκαλυπτικές της εξόδους, φορώντας καταπληκτικά ρούχα που αναδεικνύουν το σώμα της. Η ίδια επίσης έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ενώ στο τρέιλερ μας έδωσε μια μικρή "γεύση" για το τι πρόκειται να δούμε από αυτήν!

«Είμαι η Στέλλα Πάσσαρη είμαι 26 χρόνων και είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Αγαπημένη μου παίκτρια από το My Style Rocks είναι φυσικά η Ιωάννα Τούνη η οποία είναι συνέταιρός μου στο μαγαζί. Το δικό μου στυλ όπως μπορείτε να δείτε είναι εντελώς διαφορετικό και αυτό είναι που θα με οδηγήσει στη νίκη του My Style Rocks» .

Δείτε την με πράσινο ολόσωμο σορτς που "μαγνήτισε" όλα τα βλέμματα πάνω της, σε πρόσφατη εμφάνισή της!