Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ο Βασάλος την έχει βάλει σε πρόγραμμα! Αυτή τη γυμναστική επιλέγει για να κάνει κορμάρα!

Την έστρωσε για τα καλά!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ο Βασάλος την έχει βάλει σε πρόγραμμα! Αυτή τη γυμναστική επιλέγει για να κάνει κορμάρα!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει βάλει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τα καλά σε πρόγραμμα! Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τη γυμναστική που επιλέγει καθημερινά για να κάνει κορμάρα!

Όχι ότι στην πραγματικότητα το έχει μεγάλη ανάγκη, αλλά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δουλεύει καθημερινά για να κάνει το σώμα της αλάνθαστο και φυσικά στο πλευρό της έχει και τον Κωνσταντίνο Βασάλο ο οποίος ξέρει κάτι παραπάνω από γυμναστική.

Έτσι σε μία πρόσφατη δημοσίευσή της στο Instagram, η παρουσιάστρια μοιράστηκε τη γυμναστική που επιλέγει να κάνει μέσα από μία φωτογραφία από το γυμναστήριο.

Σας βρήκαμε επίσης το μαύρο φόρεμα που έβαλε και "τρέλανε" τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έβαλε τζιν από πάνω μέχρι κάτω! «Έπεσε» στα πόδια της ο Βασάλος με αυτή την εμφάνιση...

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη έβαλε τζιν από πάνω μέχρι κάτω! «Έπεσε» στα πόδια της ο Βασάλος με αυτή την εμφάνιση και δες την να πάρεις ιδέες!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, έχει ένα από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής τηλεόρασης, το οποίο και διατηρεί με δίαιτα και γυμναστική, όπως σου έχουμε αποκαλύψει!

Η ίδια, μπορεί να φορέσει ότι θέλει αλλά το πιο πρόσφατο look της μας άφησε άφωνους. Έβαλε τζιν από πάνω μέχρι κάτω και τόνισε την μέση της με καφέ ζώνη. «Έπεσε» στα πόδια της ο Βασάλος και δεν τον αδικούμε αφού ήταν από τις πιο όμορφες εμφανίσεις της η παρακάτω! Δες την και πες μας, δεν έχουμε δίκιο;

Δες και άλλη μια με φούστα που μας τρέλανε....

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η φούστα της είχε δύο χρώματα και σκίσιμο μέχρι πάνω! «Κόλλησε» ο Βασάλος!

Η φούστα της Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε δύο χρώματα και σκίσιμο μέχρι πάνω! «Κόλλησε» ο Βασάλος και δεν ήταν ο μόνος, αφού το σύνολό της προκάλεσε φρενίτιδα!

Η κούκλα Ευρυδίκη έβαλε φούστα σε ροζ και μαύρο καρό, η οποία ήταν στο γόνατο αλλά είχε σκίσιμο μέχρι πολύ ψηλά. Το συνδύασε με αρβυλάκια και απλό t shirt και προκάλεσε χαμό!

Έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της στο Καλύτερα δε γίνεται στον Alpha tv και πήρε από εμάς και τα εύσημα, και το 10άρι. Ιδού η σχετική φωτογραφία:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη τι φόρεσε στο καλύτερα δε γίνεται

Να θυμίσουμε βέβαια και μια ακόμα στιλάτη εμφάνιση της