Master Chef: Κορίτσια συγκρατηθείτε! Ο Μανώλης είναι και πάλι single!

Γιατί χώρισε από την κοπέλα του;

Master Chef: Κορίτσια συγκρατηθείτε! Ο Μανώλης είναι και πάλι single!

Κορίτσια πρέπει οπωσδήποτε να συγκρατηθείτε! Ο μεγάλος νικητής του περσινού Master Chef, Μανώλης Σαρρής χώρισε και είναι και πάλι single!

O Μανώλης έκλεψε πολλές καρδιές στην συμμετοχή του στο Master Chef και ο γυναικείος πληθυσμός είναι στο "πόδι" από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση πως χώρισε.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» σχολίασε:

«Μια χαρά ήμασταν. Δεν είμαστε πια μαζί, αν θες να ρωτήσεις αυτό. Δεν γινόταν να είμαστε μαζί και λόγω απόστασης, αλλά και λόγω άλλων πραγμάτων. Η ζωή μου εμένα είναι εδώ και έχω γυρίσει μόνο μια φορά στο Άμστερνταμ. Δεν είμαι άνθρωπος που μπορεί να διατηρήσει μια σχέση από απόσταση για πολλούς λόγους. Δεν γινόταν να έρθει η σύντροφός μου εδώ. Κάποια πράγματα δεν κρατάνε για πάντα».

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και η Σπυριδούλα, η οποία αποκάλυψε το εάν τελικά θα γίνει ο γάμος της!

Μανώλης Σαρρής: «Εξαφανισμένος» ο νικητής του Master Chef! Τι συνέβη;

«Εξαφανισμένος» ο νικητής του Master Chef, Μανώλης Σαρρής! Διαβάστε αναλυτικά τι συνέβη και θα μείνετε άφωνοι!

Ο νέος Έλληνας MasterChef ήρθε από το Άμστερνταμ, όπου εργαζόταν εκεί τα τελευταία 4 χρόνια, για να συμμετάσχει στις auditions του διαγωνισμού μαγειρικής. Είχε δηλώσει συμμετοχή μαζί με τον συγκάτοικο, πρώην συνάδελφο και πολύ καλό του φίλο, αλλά εκείνος δεν τα κατάφερε να πάρει μέρος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Όταν πρωτοσυστήθηκε στους κριτές, είχε πάρει δύο ναι (από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Σωτήρη Κοντιζά), που του εξασφάλισαν μία λευκή ποδιά και μία θέση στην επόμενη φάση.

Master Chef: Αυτή είναι η γυναίκα του κριτή που κάνει «τζιζ»! Δεν αγαπά την δημοσιότητα...

Ωστόσο οι κριτές τον είχαν αποδοκιμάσει για τη στάση του, την οποία έβρισκαν αλαζονική. Τελικά όχι μόνο προχώρησε στο παιχνίδι αλλά έφτασε μέχρι το τέλος και πήρε και τη νίκη! Ωστόσο, λίγο μετά έφυγε από την Ελλάδα και πήγε στην Κύπρο. Μέχρι σήμερα, σε αντίθεση με αρκετούς συμπαίκτες του δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση, αν και δεσμεύεται από το κανάλι με συμβόλαιο!