My Style Rocks: Το «μαλλιοτράβηγμα» ξεκίνησε! Οι αιχμηρές ατάκες των παικτριών!

Η ειρωνεία και η ξινίλα!

My Style Rocks: Το «μαλλιοτράβηγμα» ξεκίνησε! Οι αιχμηρές ατάκες των παικτριών!

Οι αιχμηρές ατάκες των παικτριών του My Style Rocks μόλις «έπεσαν» και το «μαλλιοτράβηγμα« μεταξύ τους ξεκίνησε από τώρα!

Πριν από λίγα λεπτά πραγματοποιήθηκε η μεγάλη πρεμιέρα του διαγωνισμού μόδας του ΣΚΑΙ, αλλά αυτό δεν επηρεάζει σε κάτι τα κορίτσια που συμμετέχουν και βγάζουν από τώρα νύχια!

Η δεύτερη κοπέλα που εμφανίστηκε ήταν η Αμίνα Χακίμ, η οποία όταν βρέθηκε μπροστά στις συμπαίκτριές της και φάνηκε να ενοχλείται από την βαθμολογία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Η Ευρυδίκη της έκανε μόνο αρνητικά σχόλια και μάλιστα κακοχαρακτήρησε την τσάντα που κρατούσε με την Αμίνα να της απαντάει με μια δόση ειρωνείας πως πρόκειται για τσάντα γνωστού οίκου μόδας!

My Style Rocks ΣΚΑΪ κόντρα

Δείτε επίσης το σχόλιο του Στέλιου Κουδουνάρη λίγο πριν της πρεμιέρα!

My style rocks: Νέα αποχώρηση - "βόμβα" πριν την πρεμιέρα; Έγινε "καπνός" μετά το πρώτο γύρισμα!

Έγινε "καπνός" μετά το πρώτο γύρισμα του My style rocks; "Χαμός" επικρατεί με τη νέα αποχώρηση - "βόμβα" παίκτριας πριν την πρεμιέρα!

Η ίδια από ότι φαίνεται θα είναι σίγουρα στο επεισόδιο της Δευτέρα, ωστόσο μετά από αυτό ακούγεται πως πήρε τα πραγματάκια της και εξαφανίστηκε!

Ο λόγος για την Λένα Χαριζόπουλος, που αποφάσισε να φύγει για προσωπικούς της λόγους. Το ριάλιτι ωστόσο συνεχίζει δυναμικά και έρχεται με έξι επεισόδια την εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή κάθε απόγευμα στις 17:05. Το βράδυ της Παρασκευής (22:00) στο λαμπερό Gala θα βραβεύεται η υποψήφια που ξεχώρισε με τις εμφανίσεις της στη διάρκεια της εβδομάδας.

My style rocks νέα αποχώρηση

Δείτε την κολλητή της Τούνη και την αδερφή της Καζαριάν πρωταγωνίστριες στο πρώτο τρέιλερ!

My Style Rocks: Λίγο πριν ξεκινήσει δέχθηκε "καρφιά" η Έλενα Χριστοπούλου! «Δεν ξέρει από στιλ...»

Λίγο πριν ξεκινήσει, σήμερα το απόγευμα, το My Style Rocks, η Έλενα Χριστοπούλου, που θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή, δέχθηκε μερικά "καρφιά" για το ρόλο που θα έχει με την κατηγορία πως είναι booker και δεν ξέρει από στιλ!

Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στις κάμερες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη νέα σεζόν του παιχνιδιού μόδας στο οποίο είχε αναδειχθεί νικήτρια, και συγκεκριμένα σχολίασε τη συμμετοχή της Έλενας Χριστοπούλου σε αυτό.

«Είναι μια κυρία που θαυμάζω πάρα πολύ, μια πάρα πολύ έξυπνη κυρία, μια πάρα πολύ όμορφη κυρία, είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που έκανε στο GNTM σαν booker γιατί αυτό κάνει χρόνια, δεν έχει πορεία στη μόδα, δεν έχει πορεία.. δεν ασχολείται με αυτό, οπότε για εμένα.. Όταν δεν έχεις ασχοληθεί με το στιλιστικό και δεν έχεις κάποιο background είναι λίγο δύσκολο να κρίνεις τον άλλον, πρέπει να ξέρεις».

Η Ραμόνα μάλιστα είχε σχολιάσει και την επιλογή της Κατερίνας Στικούδη ως κεντρικής παρουσιάστριας.