Στο νοσοκομείο ο Πάνος Καλίδης μετά από σοβαρό τραυματισμό!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο ο Πάνος Καλίδης μετά από σοβαρό τραυματισμό!

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο Πάνος Καλίδης μετά από σοβαρό τραυματισμό που είχε κατά την διάρκεια που έπαιζε με το 5,5 γιο του Αριστείδη στο σπίτι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, η σύντροφος του Λεάννα Μάρκογλου ήταν εκείνη που τον μετέφερε ανήσυχη σε κλινική.

Πηγή από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, αποκάλυψε πως το ατύχημα συνέβη όταν ανέβηκε με δύναμη στο στήθος του ο γιος του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει, προκαλώντας του κατάγματα σε δύο σημεία.

Ο Πάνος Καλίδης μεταφέρθηκε σε γνωστό θεραπευτήριο, όπου οι γιατροί ύστερα από εξετάσεις διέγνωσαν κάταγμα στην αριστερή θωρακική πλευρά, με αποτέλεσμα να του παράσχουν εκτός από τις πρώτες βοήθειες και φαρμακευτική αγωγή με αναλγητικά για τους πόνους και να του συστήσουν ακινησία και προσοχή σε απότομες κινήσεις και βάρη.

Πριν από λίγους μήνες είχε ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων μετά τις δηλώσεις που έκανε σε συνέντευξη του για τους ομοφυλόφιλους.

Πάνος Καλίδης: Ξέσπασε η σύζυγος του για τον σάλο που έχει γίνει με τις δηλώσεις του για τους ομοφυλόφιλους!

Ξέσπασε η σύζυγος του Πάνου Καλίδη για τον σάλο που έχει γίνει μετά τις δηλώσεις του για τους ομοφυλόφιλους σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο τραγουδιστής είπε μεταξύ άλλων πως: «Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας».

Πολλοί celebrities, με πρώτη την Μαίρη Συνατσάκη βγήκαν στο Instagram και έσπευσαν να σχολιάσουν τα λόγια του, δείχνοντας με έντονο τρόπο την αντίθετη γνώμη τους. Επίσης, Αθηνά Οικονομάκου, Νίκος Μουτσινάς, Δανάη Μπάρκα, αλλά και Αντίνοος Αλμπάνης, θέλησαν να ρίξουν τα "πυρά" τους.

Η σύζυγος του Πάνου Καλίδης, με μια ανάρτηση της ξέσπασε, υποστηρίζοντας τον σύζυγο της, γράφοντας: «Δυστυχώς ζούμε στη χώρα που το φυσιολογικό μοιάζει αφύσικο και κάποιοι το παίζουν πολύ μπροστά και άνετοι μα όταν συμβεί στο σπίτι τους λένε “γιατί σε εμένα;”. Πολύ σπάνια τοποθετούμε, μάλλον σχεδόν ποτέ, αλλά σας βαρέθηκα κάποιους ψευτο celebrities, μη πω καμιά κουβέντα άλλη, αλλά το επίπεδο μου δεν φτάνει τον πάτο που έχετε στην ψυχή σας. Οπότε ο Θεός θα σας κρίνει».

Πάνος Καλίδης σύζυγος

Μάλιστα, στην συνέχεια δημοσίευσε διάφορα μηνύματα που δέχτηκε .

Πάνος Καλίδης σύζυγος

Πάνος Καλίδης σύζυγος

Πάνος Καλίδης σύζυγος

Πάνος Καλίδης σύζυγος

Πάνος Καλίδης σύζυγος