Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Στανίση! Τι συνέβη;

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για τις δύσκολες στιγμές!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Στανίση! Τι συνέβη;

Δύσκολες ώρες περνάει η Κατερίνα Στανίση. Τι συνέβη στην τραγουδίστρια;

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, η τραγουδίστρια φροντίζει τη μητέρα της που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Εδώ και αρκετό καιρό έχω μετακομίσει από το σπίτι μου στη Γλυφάδα στο σπίτι της μητέρας μου, στον Κολωνό, για να βρίσκομαι δίπλα της. Βλέπετε, έπεσε και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι της και από τότε ξεκίνησαν όλα τα προβλήματα. Αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και δε μπορεί να αυτοεξυπηρετείται. Περπατάει υποβασταζόμενη και εγώ τη βοηθάω να εξυπηρετεί τις βασικές της ανάγκες. Έχουμε πάρει γυναίκα να τη βοηθάει, αλλά θέλω να είμαι δίπλα της. Αλλιώς είναι να έχεις τον δικό σου άνθρωπο κοντά σου.

Δε σκέφτηκα ούτε λεπτό να αφήσω τη μαμά μου μόνη της, Νιώθω ότι ο Θεός μου δίνει δύναμη και μπορώ να στέκομαι στο πλευρό της, χωρίς να υπολογίζω την κούραση. Η ζωή μου έχει αλλάξει καθώς κοιμάμαι μόλις δύο ώρες. Επιστρέφω τα ξημερώματα από τα νυχτερινά κέντρα που τραγουδάω και ξυπνάω πάλι νωρίς για να βοηθήσω τη μητέρα μου. Αυτό που εύχομαι είναι ο Θεός να μας δίνει υπομονή και δύναμη» δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην εφημερίδα η τραγουδίστρια.

Εντωμεταξύ δείτε το ξέσπασμα που είχε κάνει η τραγουδίστρια για την εκπομπή Happy Day

Οικονομική κατάρρευση για την Κατερίνα Στανίση!

Πριν από περίπου μία δεκαετία η Κατερίνα Στανίση επένδυσε σε ομόλογα γνωστού τραπεζικού οργανισμού, χάνοντας έτσι τις οικονομίες μιας ζωής.

Η τραγουδίστρια σήμερα διεκδικεί με αγωγή το ποσό των 71.000 ευρώ από τραπεζικό ίδρυμα το οποίο όπως υποστηρίζει την παραπλάνησε. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso η Κατερίνα Στανίση υποστηρίζει πως πριν από δέκα χρόνια παραπλανήθηκε και έκανε επενδύσεις που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσεις τις οικονομίες μιας ζωής. Η τραγουδίστρια συγκεκριμένα αποφάσισε να αξιοποιήσει τα χρήματα που είχε βγάλει από την πορεία της στο τραγούδι και πείστηκε να τα επενδύσει σε αμοιβαία ομόλογα από τους υπεύθυνους της τράπεζας.

undefined

Βάσει του ίδιου ρεπορτάζ η τραγουδίστρια δήλωσε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών: «Δεν κάνω την αθώα, είχα αντίληψη ότι υπέγραφα, αλλά δεν ξέρω από αμοιβαία ομόλογα» ενώ εξήγησε πώς τα χρήματα που παραπλανήθηκε για να επενδύσει τα απέκτησε με σκληρή δουλειά και κόπο «Τα δούλεψα αυτά τα λεφτά. Μάζεψα ένα ποσό και μου είπε το παιδί να κλείσουμε για πέντε χρόνια. Το 2011 με πήραν τηλέφωνο και θορυβήθηκα. Μου είπαν ότι έχασα. Πήγα να πάθω εγκεφαλικό. Μου έστελναν χαρτιά είπαν. Τι να καταλάβω εγώ;».

Στην αγωγή της υποστηρίζει πως η τράπεζα δεν την προστάτευσε, αφού δεν την είχε ενημερώσει για τους κινδύνους της συγκεκριμένης επένδυσης, και τώρα ζητάει χρήματα για την ηθική βλάβη που υπέστη.