Ιωάννα Τούνη: Το δημόσιο μήνυμα υποστήριξης στην κολλητή της, Στέλλα Πάσσαρη!

Τι έγραψε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Το δημόσιο μήνυμα υποστήριξης στην κολλητή της, Στέλλα Πάσσαρη!

Ένα δημόσιο μήνυμα υποστήριξης στην κολλητή της φίλη, Στέλλα Πάσσαρη, έστειλε η Ιωάννα Τούνη με αφορμή την πρεμιέρα του My style rocks.

Τις καλλονές εκτός από μια σχέση φιλίας, τις δένει και σχέση... συνεργασίας , αφού έχουν μαζί την εταιρία ενδυμάτων Bubblegun Word.

Χθες, έκανε πρεμιέρα ο τρίτος κύκλος του My style rocks μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ με τα νούμερα να πιάνουν "κόκκινα" στην τηλεθέαση.

Η Ιωάννα Τούνη θέλοντας να δείξει την υποστήριξη της στην φίλη της , δημοσίευσε στα instastories μια φωτογραφία όπου έβλεπε το show και έγραψε «καλή αρχή κολλητούλα».

Ιωάννα Τούνη Στέλλα Πάσσαρη My style rocks

Στέλλα Πάσσαρη: Ποια είναι η κολλητή της Τούνη που θα συμμετέχει στο My style rocks; Όσα δεν γνωρίζαμε!

Η Στέλλα Πάσσαρη είναι το νέο κορίτσι που θα συμμετέχει στο My style rocks! Εσείς ωστόσο ξέρετε ποια είναι; Η κολλητή της Ιωάννας Τούνη ήρθε για να σας "τρελάνει"! Αναλυτικά όλα όσα δεν γνωρίζαμε!

Ο ΣΚΑΪ έπαιξε τα πρώτα τρέιλερ για το My Style Rocks πoυ θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, και στα πρώτα τρέιλερ της χρονιάς είδαμε μεταξύ άλλων διαγωνιζόμενων την Στέλλα Πάσσαρη συνέταιρο και κολλητή της Ιωάννας Τούνη!

Η εντυπωσιακή κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη, εκτός από κολλητή, είναι και συνεργάτιδά της, στην εταιρεία ρούχων που διατηρούν στην συμπρωτεύουσα.

Η μελαχρινή καλλονή ακολουθεί στα χνάρια της φίλης της, ενώ ταυτόχρονα "τραβάει" όλα τα βλέμματα με τις αποκαλυπτικές της εξόδους, φορώντας καταπληκτικά ρούχα που αναδεικνύουν το σώμα της. Η ίδια επίσης έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ενώ στο τρέιλερ μας έδωσε μια μικρή "γεύση" για το τι πρόκειται να δούμε από αυτήν!

«Είμαι η Στέλλα Πάσσαρη είμαι 26 χρόνων και είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Αγαπημένη μου παίκτρια από το My Style Rocks είναι φυσικά η Ιωάννα Τούνη η οποία είναι συνέταιρός μου στο μαγαζί. Το δικό μου στυλ όπως μπορείτε να δείτε είναι εντελώς διαφορετικό και αυτό είναι που θα με οδηγήσει στη νίκη του My Style Rocks» .

Δείτε την με πράσινο ολόσωμο σορτς που "μαγνήτισε" όλα τα βλέμματα πάνω της, σε πρόσφατη εμφάνισή της!