Η Δανάη Παππά από το Τατουάζ φόρεσε τζιν σορτσάκι και έσπειρε τον "πανικό"! Έχει κορμάρα...

Έχει άψογες αναλογίες....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Δανάη Παππά από το Τατουάζ φόρεσε τζιν σορτσάκι και έσπειρε τον

Κορμάρα έχει η Δανάη Παππά από το Τατουάζ. Φόρεσε τζιν σορτσάκι στις διακοπές της στην Κούβα και έσπειρα τον "πανικό" με τις αναλογίες της.

Η ηθοποιός που έγινε αγαπητή μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha tv, πλέον πρωταγωνιστεί στο ρομαντικό δράμα του ΣΚΑΙ.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις διακοπές της στην όμορφη Κούβα και πάθαμε σοκ με το κορμί της.

Φόρεσε κοντό τζιν σορτσάκι και κοντό μαύρο top και με τις άψογες αναλογίες της έσπειρε τον "πανικό".

Η Δανάη Παππά είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς της γενιάς της και μας έχει αποκαλύψει μερικά από τα μυστικά της.

Η Δανάη Παππά από το Τατουάζ φόρεσε δαντέλα και «σκόρπισε» εγκεφαλικά! Εικόνες από τις «μαγικές» διακοπές της

Η Δανάη Παππά από το Τατουάζ φόρεσε δαντέλα και «σκόρπισε» εγκεφαλικά! Η ίδια μοιράστηκε εικόνες από τις «μαγικές» διακοπές της και "έριξε" το Instagram!

Η ίδια είναι πιο χαρούμενη και ξέγνοιαστη από ποτέ και αυτό φαίνεται άλλωστε και από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media!

Πρόσφατα θέλησε να ξεσκάσει και να περάσει χρόνο μακριά από τα άγχη και την καθημερινότητά της, για αυτό και επέλεξε να περάσει λίγο χρόνο στην μαγική Κούβα.

Ποζάροντας λοιπόν στον φακό με το "καυτό" της look, η ίδια προκάλεσε "πανικό" στα social με τα σχόλια να πέφτουν βροχή.

Βέβαια η ίδια φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους με μπόλικα στιγμιότυπα από τις διακοπές της μέσω Instagram!

Η Δανάη Παππά από το «Τατουάζ» έβαλε στο κεφάλι της στέμμα και στάθηκε δίπλα στον σύντροφό της! Ντοκουμέντο από τις διακοπές τους!

Η Δανάη Παππά, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της στο «Τατουάζ», έβαλε στο κεφάλι της ένα στέμμα και στάθηκε δίπλα στον αγαπημένο της σύντροφο! Σας έχουμε το πιο "καυτό" ντοκουμέντο από τις εξωτικές διακοπές τους στην Κούβα!

Η αγαπημένη ηθοποιός κάνει τις πιο διαφορετικές διακοπές φέτος τα Χριστούγεννα, μιας και μαζί με τον αγαπημένο της Λάμπρο Λάζαρη, έχουν επισκεφθεί την Κούβα και όλοι ζηλεύουν με τις φωτογραφίες από το ταξίδι τους!

Μία από τις φωτογραφίες που βγήκε στη δημοσιότητα, δείχνει τη Δανάη Παππά, να κάθεται δίπλα στον καλό της και να κρατάει στο χέρι της ένα τροπικό κοκτέιλ, ενώ στο κεφάλι και οι δύο φόρεσαν στέμμα.

Βέβαια η ίδια φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους με μπόλικα στιγμιότυπα από τις διακοπές της μέσω Instagram!

Δανάη Παππά διακοπές