Ιωάννα Τούνη: Πάει στο Open! Σε τι ρόλο θα την δούμε; (Βίντεο)

Μόλις «έσκασε»!

Αρθρογράφος: Μαίρη Μιχελή
Μαίρη Μιχελή
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Πάει στο Open! Σε τι ρόλο θα την δούμε; (Βίντεο)

Στο Open πάει η Ιωάννα Τούνη, όμως σε τι ρόλο θα την δούμε αυτήν την φορά;

Η Ιωάννα Τούνη έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο My Style Rocks, του ΣΚΑΪ και από τότε έγινε πολύ αγαπητή στο κοινό και σχεδόν καθημερινά τα social media ασχολούνταν μαζί της!

Η ίδια από τότε δεν έχει βρεθεί κάπου τηλεοπτικά πέρα από κάποιες συνεντεύξεις που παραχώρησε. Ωστόσο, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram παρακολουθούμε την καθημερινότητα της μέσα από διάφορα στιγμιότυπα που δημοσιεύει.

Σήμερα, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», στο OpenTv παρακολουθήσαμε ένα ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η Ιωάννα Τούνη πραγματοποιεί κάποια δοκιμαστικά για να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ξανθιά καλλονή έκανε δοκιμαστικό τελευταίας στιγμής για το Just the 2of Us και τώρα απομένει να δούμε αν η Ιωάννα Τούνη θα τραγουδήσει τελικά στο show.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μάλιστα, η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε «κλείσει» στόματα με μια απάντηση έπος σε όσους την «κράζουν»!

Ιωάννα Τούνη: Το μήνυμα - έπος για την πρεμιέρα στο Open! «Πήγαν όλα λάθος και...»

Πρεμιέρα έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος με την εκπομπή «Όλα λάθος», το Σάββατο 16 Μαρτίου στο OPEN!

Στο πλευρό του, μεταξύ άλλων πασίγνωστων Ελληνίδων, είναι και η Ιωάννα Τούνη.

Η ίδια αμέσως μετά την πρεμιέρα, ανέβασε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα:

«Πριν λίγο τελείωσε η πρώτη εκπομπή @olalathos & πήγαν ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ κανονικότατα(όνομα & πράγμα)
Όλα αποφασίστηκαν τελευταία στιγμή!! Η Άννα-Μαρία δεν κατάφερε να έρθει, πολλές οι αλλαγές στο πρόγραμμα & την θεματολογία & φυσικά εγώ ΚΑΤΑ ΑΓΧΩΜΕΝΗ!
Το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας κρατάμε παρέα Σαββατοκύριακο στο @opentvgr μαζί με τον @petroskostopoulos @madogasteratou & @amiyiami με την πιο όμορφη διάθεση, πολύ-πολύ γέλιο & εκπλήξεις #STAYTUNED Κάθε Σαββατοκύριακο LIVE στις 14:30 (Παρένθεση: ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΜΑΤΙΑΖΕΙ??? #SOS). Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η Ιωάννα Τούνη στην πρεμιέρα του Όλα Λάθος στο Open