Άγγελος Μπράτης: Όλη η αλήθεια στο «φως»! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν απάντησε στο μήνυμα της Άννας Μαρίας!

Το αποκάλυψε ο ίδιος!

Αρθρογράφος: Μαίρη Μιχελή
Μαίρη Μιχελή
Youweekly Editor
Άγγελος Μπράτης: Όλη η αλήθεια στο «φως»! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν απάντησε στο μήνυμα της Άννας Μαρίας!

Ο Άγγελος Μπράτης αποκάλυψε πως αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν απάντησε στο μήνυμα της Άννας Μαρίας! Έβγαλε στο «φως» όλη την αλήθεια!

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και κριτής του GNTM βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για όλα!

Ο Άγγελος Μπράτης μέσα στο παιχνίδι φαινόταν να έχει αδυναμία στη νικήτρια του GNTM, Άννα Μαρία Ηλιάδου και μάλιστα όλοι εντός και εκτός του ριάλιτι την αποκαλούσαν «Bratis’ girl»!

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου εχθές αποκάλυψε δημόσια πως είχε στείλει μήνυμα στον Άγγελο Μπράτη την Πρωτοχρονιά και δεν της απάντησε ποτέ!

Ο ίδιος τοποθετήθηκε σήμερα στην εκπομπή για αυτό το θέμα και είπε χαρακτηριστικά:

«Μου το έστειλε χθες ένα φίλος και μπήκα στο Instagram και βρήκα το μήνυμα και της απάντησα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι στις διακοπές μου, δεν το έχω το τηλέφωνο μου μαζί, ήταν κλειστό για μέρες. Δεν ασχολήθηκα καθόλου και γενικά δεν είμαι κάποιος που όλη μέρα είμαι μπροστά από ένα κινήτο και κοιτάει τι έγινε, πόσα like πήρε, πόσα μηνύματα πήρε. Όποιος με θέλει με παίρνει τηλέφωνο».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GNTM: Ο καυγάς του Άγγελου Μπράτη με διαγωνιζόμενη που δεν έδειξαν οι κάμερες! Όλη η αλήθεια!

Ο καυγάς που έγινε στο GNTM και συγκεκριμένα μεταξύ του Άγγελου Μπράτη με μια διαγωνιζόμενη που δεν έδειξαν οι κάμερες ποτέ! Όλη η αλήθεια στο φως της δημοσιότητας!

Η νεαρή διαγωνιζόμενη έδωσε μια αφοπλιστική συνέντευξη και αποκάλυψε τι κόπηκε στο μοντάζ από το ριάλι μόδας του Star.

Ο λόγος για την κοκκινομάλλα Μαρία, που πήγε στις auditions του GNTM για να κυνηγήσει το όνειρό της, όμως οι κριτές την… πήραν από τα μούτρα.

Αρχικά σχολίασαν τα κόκκινα μαλλιά της και εκείνη τους είπε ότι σπουδάζει σχέδιο μόδας και της αρέσουν τα extreme πράγματα.

Ωστόσο, οι κριτές φάνηκε πως δεν είχαν καν την διάθεση να την ακούσουν.

Δείτε την audition της:

Σήμερα η Μαρία έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και αποκάλυψε ότι από τη στιχομυθία με τον Άγγελο Μπράτη δεν είδαμε πολλά επειδή κόπηκαν στο μοντάζ.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Ο κος Μπράτης θα μπορούσε να καταλάβει τον λόγο που προσπαθούσα να του εξηγήσω κάποια πράγματα. Η συζήτησή μας έγινε σαν να ήμασταν στο My Style Rocks. Έπεσα από τα σύννεφα, δεν περίμενα τέτοια ιδεολογία το 2019! Στο τέλος που προσπαθούσα να εξηγήσω ότι είναι λάθος αυτό που λέει, μου απάντησε με πολύ άσχημο λεξιλόγιο και προφανώς το έκοψαν. Δεν αξίζει σε κανέναν άνθρωπο να μιλάνε έτσι».