Ελένη Χατζίδου: Σε αυτό το σπίτι μεγάλωσε! Το χαλί με όλα τα χρώματα σε φωτογραφία από μέσα!

Παραδοσιακό αλλά και στιλάτο!

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: Σε αυτό το σπίτι μεγάλωσε! Το χαλί με όλα τα χρώματα σε φωτογραφία από μέσα!

Σε αυτό το σπίτι μεγάλωσε η Ελένη Χατζίδου! Το χαλί με όλα τα χρώματα σε φωτογραφία από μέσα που θα σας συγκλονίσει! Είναι άλλωστε σούπερ σικάτο!

Η τραγουδίστρια, πριν λίγες μέρες αποφάσισε να πάει ένα ταξίδι μαζί με τον Ετεοκλή της. Η Ελένη Χατζίδου, βρέθηκε στο χωριό που πέρασε τα παιδικά της χρόνια και έκανε την έκπληξη!

Ανέβασε φωτογραφία από μέσα από το σπίτι και όπως θα δείτε αν και παραδοσιακά διακοσμημένο, είναι πολύ σικάτο. Εμάς, μας έκανε φοβερή εντύπωση το χαλί που βρίσκεται στο σαλόνι και έχει πάνω όλα τα χρώματα. Άλλωστε κάπως έτσι αποδεικνύει πως αν έχεις γούστο, δεν χρειάζεται να αγοράζεις συνεχώς καινούργια πράγματα προκειμένου να κάνεις την διαφορά! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Τι έχει στο σαλόνι του σπιτιού που μένει με τον Ετεοκλή; Ιδού!

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Φωτογραφία μέσα από το σπίτι τους! Αυτή η γωνία είναι όλο από μάρμαρο!

Φωτογραφία μέσα από το σπίτι της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου! Αυτή η γωνία είναι όλο από μάρμαρο και μας εντυπωσιάζει!

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύζυγος της βιώνουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, αφού η Ελένη Χατζίδου έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους. Η μπέμπα τους είναι μια γλύκα και μοιάζει με πριγκίπισσα.

Η Ελένη Χατζίδου είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, πριν λίγες ημέρες δημοσίευσε μια φωτογραφία θέλοντας να μας δείξει ότι γεύεται με τον Ετεοκλή Παύλου σούσι και εμάς το μάτι μας έπεσε αμέσως πάνω στο τραπέζι που έχουν στο σαλόνι του σπιτιού τους, αφού είναι όλο μάρμαρο.

Αυτό το τραπεζάκι μας άφησε άφωνους και μας εντυπωσίασε. Όλοι θα θέλαμε ένα παρόμοιο στο σπίτι μας.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου σπίτι σαλόνιΕλένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου σπίτι σαλόνι

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Άλλαξαν το σπίτι τους! Το σαλόνι κάνει την διαφορά...

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου άλλαξαν το σπίτι τους! Το σαλόνι κάνει την διαφορά και το ζευγάρι υιοθέτησε το πιο hot trend της διακόσμησης!

Η γνωστή τραγουδίστρια που πρόσφατα έγινε μανούλα, μοιράζεται πολλές στιγμές της καθημερινότητάς της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κάθε της post άλλωστε, γίνεται αντικείμενο συζήτησης!

Ελένη Χατζίδου: Το δώρο του Ετεοκλή Παύλου και η αποκάλυψη για το όνομα της κόρης τους!

Αυτή τη φορά, η Ελένη Χατζίδου μας έδειξε την αλλαγή που έκανε με τον Ετεοκλή Παύλου στο σαλόνι του σπιτιού τους. Συγκεκριμένα, άλλαξαν τα έπιπλα και όπως παρατηρούμε τα «έντυσαν» με ταπετσαρίες από μάρμαρο.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία:

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Άλλαξαν το σπίτι τους! Το σαλόνι κάνει την διαφορά...