Κορυφαία Youtuber αποκάλυψε πως γεννήθηκε... άνδρας! "Χαμός" στο διαδίκτυο...

Έγινε viral το βίντεο της!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κορυφαία Youtuber αποκάλυψε πως γεννήθηκε... άνδρας!

Κορυφαία Youtuber ομορφιάς παγκοσμίως αποκάλυψε για πρώτη φορά πως γεννήθηκε άνδρας και επικρατεί "χαμός" στο διαδίκτυο με το βίντεο της.

Η 25χρονη εδώ και μία δεκαετία ανεβάζει στην σελίδα της βίντεο με μαθήματα μακιγιάζ και έχει καταταγεί μεταξύ των κορυφαίων στην κατηγορία αυτή.

Την Δευτέρα, δημοσίευσε ένα βίντεο με τον τίτλο «I’ m Coming Out» στο κανάλι της στο YouTube, αποκαλύπτοντας πως είναι τρανσέξουαλ. Η ίδια όπως είπε, προέβη σε αυτή την αποκάλυψη υπό την απειλή του εκβιασμού.

«Σήμερα είμαι εδώ για να μοιραστώ μαζί σας κάτι που πάντα ήθελα να το κάνω κάποια στιγμή, αλλά υπό τους δικούς μου όρους και φαίνεται πως αυτή η ευκαιρία όλο και απομακρύνεται» λέει στο βίντεο. «Έτσι σήμερα, ανακτώ την δύναμή μου και θέλω να σας πω κάτι» και συνεχίζει εξηγώντας πως πάντα ήθελε να είναι ο εαυτός της, χωρίς καμία ετικέτα. «Ήρθε η ώρα να νιώσουμε πραγματικά ελεύθεροι» λέει τότε. «Όταν ήμουν μικρότερη γεννήθηκα σε λάθος σώμα, πράγμα που σημαίνει ότι είμαι τρανσέξουαλ». Και συνεχίζει: «Είμαι η NikkieTutorials και είμαι η Nikkie. Είμαι εγώ. Δεν χρειαζόμαστε ετικέτες. Αλλά εάν είναι να βάλουμε μία ετικέτα, τότε ναι, είμαι τρανσέξουαλ. Αλλά στο τέλος της ημέρας, είμαι εγώ» , αποκάλυψε.

NikkieTutorials Transgender

Η YouTuber αποκαλύπτει πως έκανε αλλαγή φύλου στα 19 της. Όσο για το χρονοδιάγραμμα της απόφασής της να προχωρήσει χθες στην αποκάλυψη αυτή, η διάσημη YouTuber είπε ότι δεν ήταν εξ ολοκλήρου δική της απόφαση. «Έχω πέσει θύμα εκβιασμού από ανθρώπους που ήθελαν να διαρρεύσουν την ιστορία μου στον Τύπο» είπε χωρίς ωστόσο να τους ονοματίσει.

Η Nikkie de Jager, έγινε γνωστή και στην Ελλάδα όταν μέσα από το Instagram αποθέωσε την Ελένη Φουρέιρα, για την εμφάνισή της στην Eurovision.