My Style Rocks: Όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια του ριάλιτι μόδας! "Φοβάμαι λίγο τον κύριο..."

Τι αποκάλυψαν οι παίκτριες;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια του ριάλιτι μόδας!

"Φοβάμαι λίγο τον κύριο Κουδουνάρη, αλλά ελπίζω να τον κερδίσω στιλιστικά!" Οι παίκτριες μίλησαν αναλυτικά για όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια του ριάλιτι μόδας, My Style Rocks και δεν δίστασαν να αποκαλύψουν "πικάντικες" λεπτομέρειες!

Οι 11 παίκτριες ξεχώρισαν για τις στυλιστικές τους επιλογές η καθεμία ξεχωριστά και η κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκαν στα παρασκήνια!

Ανάμεσα στις δηλώσεις που ξεχώρισαν ήταν και η Στέλλα Πάσσαρη, όπου δήλωσε, «Με τρομάζει η αυστηρή κριτική γιατί μπορεί να στενοχωρηθώ και μετά να το σκέφτομαι. Πιο πολύ φοβάμαι τον κύριο Λάκη, γιατί έχει ιδιαίτερο γούστο και εγώ είμαι πιο μίνιμαλ στο ντύσιμό μου. Δήλωσα συμμετοχή για να δείξω το στυλ μου σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα μου».

Ενώ φυσικά η Μαρία Καζαριάν, δεν δίστασε να αποκαλύψει ποιος κριτής την τρομοκρατεί, «Δε με τρομάζει κάτι προς το παρόν. Φοβάμαι λίγο τον κύριο Κουδουνάρη, αλλά ελπίζω να τον κερδίσω στιλιστικά. Έχω έρθει στο My Style Rocks για να κερδίσω».

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψαν όλες οι παίκτριες στο παρακάτω βίντεο!

Η Ραμόνα μάλιστα έκανε "επιστροφή" με σχολιασμό για την επιλογή της Κατερίνας Στικούδη ως κεντρικής παρουσιάστριας.

My Style Rocks: Το «μαλλιοτράβηγμα» ξεκίνησε! Οι αιχμηρές ατάκες των παικτριών!

Οι αιχμηρές ατάκες των παικτριών του My Style Rocks μόλις «έπεσαν» και το «μαλλιοτράβηγμα« μεταξύ τους ξεκίνησε από τώρα!

Πριν από λίγα λεπτά πραγματοποιήθηκε η μεγάλη πρεμιέρα του διαγωνισμού μόδας του ΣΚΑΙ, αλλά αυτό δεν επηρεάζει σε κάτι τα κορίτσια που συμμετέχουν και βγάζουν από τώρα νύχια!

Η δεύτερη κοπέλα που εμφανίστηκε ήταν η Αμίνα Χακίμ, η οποία όταν βρέθηκε μπροστά στις συμπαίκτριές της και φάνηκε να ενοχλείται από την βαθμολογία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Η Ευρυδίκη της έκανε μόνο αρνητικά σχόλια και μάλιστα κακοχαρακτήρησε την τσάντα που κρατούσε με την Αμίνα να της απαντάει με μια δόση ειρωνείας πως πρόκειται για τσάντα γνωστού οίκου μόδας!

My Style Rocks ΣΚΑΪ κόντρα

Δείτε επίσης το σχόλιο του Στέλιου Κουδουνάρη λίγο πριν της πρεμιέρα!