My Style Rocks: Εκτός εαυτού η Κατερίνα Γκαγκάκη! "Μην με τρελαίνεται ρε παιδιά!"

Τι την εξόργισε;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Εκτός εαυτού η Κατερίνα Γκαγκάκη!

"Μην με τρελαίνεται ρε παιδιά! Τι είναι αυτά!" Εκτός εαυτού βγήκε η Κατερίνα Γκαγκάκη με τις παίκτριες του My Style Rocks! Τι ήταν ωστόσο αυτό που την έκανε τόσο έξαλλη;

Σχολιάζοντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, τα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του ριάλιτι, η ίδια δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί άλλο, όταν συνεργάτες της, ανέφεραν πως μια κοπέλα δεν είχε καταλάβει αρκετά το κόνσεπτ!

Εκείνη την στιγμή η ίδια "ξέσπασε", λέγοντας ότι αυτό το πράγμα δεν γίνεται, καθώς εκεί ήταν όλα τα κορίτσια και είπαν ότι είχαν καταλάβει τα όσα τους είχαν πει, και πως κάτι τέτοιο είναι εξωπραγματικό.

Εσείς ξέρετε για την Ραμόνα που είχε σχολιάσει την επιλογή της Κατερίνας Στικούδη ως κεντρικής παρουσιάστριας;

My Style Rocks: Το «μαλλιοτράβηγμα» ξεκίνησε! Οι αιχμηρές ατάκες των παικτριών!

Οι αιχμηρές ατάκες των παικτριών του My Style Rocks μόλις «έπεσαν» και το «μαλλιοτράβηγμα« μεταξύ τους ξεκίνησε από τώρα!

Πριν από λίγα λεπτά πραγματοποιήθηκε η μεγάλη πρεμιέρα του διαγωνισμού μόδας του ΣΚΑΙ, αλλά αυτό δεν επηρεάζει σε κάτι τα κορίτσια που συμμετέχουν και βγάζουν από τώρα νύχια!

Η δεύτερη κοπέλα που εμφανίστηκε ήταν η Αμίνα Χακίμ, η οποία όταν βρέθηκε μπροστά στις συμπαίκτριές της και φάνηκε να ενοχλείται από την βαθμολογία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Η Ευρυδίκη της έκανε μόνο αρνητικά σχόλια και μάλιστα κακοχαρακτήρησε την τσάντα που κρατούσε με την Αμίνα να της απαντάει με μια δόση ειρωνείας πως πρόκειται για τσάντα γνωστού οίκου μόδας!

My Style Rocks ΣΚΑΪ κόντρα

Δείτε επίσης το σχόλιο του Στέλιου Κουδουνάρη λίγο πριν της πρεμιέρα!

My style rocks: Νέα αποχώρηση - "βόμβα" πριν την πρεμιέρα; Έγινε "καπνός" μετά το πρώτο γύρισμα!

Έγινε "καπνός" μετά το πρώτο γύρισμα του My style rocks; "Χαμός" επικρατεί με τη νέα αποχώρηση - "βόμβα" παίκτριας πριν την πρεμιέρα!

Η ίδια από ότι φαίνεται θα είναι σίγουρα στο επεισόδιο της Δευτέρα, ωστόσο μετά από αυτό ακούγεται πως πήρε τα πραγματάκια της και εξαφανίστηκε!

Ο λόγος για την Λένα Χαριζόπουλος, που αποφάσισε να φύγει για προσωπικούς της λόγους. Το ριάλιτι ωστόσο συνεχίζει δυναμικά και έρχεται με έξι επεισόδια την εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή κάθε απόγευμα στις 17:05. Το βράδυ της Παρασκευής (22:00) στο λαμπερό Gala θα βραβεύεται η υποψήφια που ξεχώρισε με τις εμφανίσεις της στη διάρκεια της εβδομάδας.

My style rocks νέα αποχώρηση

Δείτε την κολλητή της Τούνη και την αδερφή της Καζαριάν πρωταγωνίστριες στο πρώτο τρέιλερ!