Βασίλισσα Ελισάβετ: Μετά την συνάντηση για το Megxit δεν θα βρεθούν ξανά κατά πρόσωπο με τον Χάρι! "Χάος" στο παλάτι!

Τους έδωσε το «πράσινο φως», αλλά δεν είπε την τελευταία της λέξη!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βασίλισσα Ελισάβετ: Μετά την συνάντηση για το Megxit δεν θα βρεθούν ξανά κατά πρόσωπο με τον Χάρι!

Μετά την συνάντηση που είχε η βασιλική οικογένεια για το Megxit επικρατεί "χάος" στο παλάτι. Η Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Χάρι δεν θα βρεθούν κατά πρόσωπο ξανά και αυτός είναι ο λόγος.

Η βασίλισσα, έδωσε το «πράσινο φως» για την απόσυρση του εγγονού της και της Μέγκαν Μαρκλ , ωστόσο δεν είπε ακόμη την τελευταία της λέξη.

Η Δούκισσα του Σάσεξ, δεν ήταν παρών στην συζήτηση καθώς όπως γράφτηκε υπήρχε φόβος για υποκλοπές των συζητήσεων. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως «Οι Σάσεξ αποφάσισαν πως δεν ήταν απαραίτητο για την δούκισσα του Σάσεξ να ενταχθεί στις συνομιλίες», σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του παλατιού του Κένσινγκτον.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος και τα δυο του παιδιά, πρίγκιπας Γουίλιαμ και πρίγκιπας Χάρι δεν αναμένεται να συναντηθούν ξανά κατά πρόσωπο αλλά θα συνεχίσουν να επικοινωνούν μέσω τηλεφώνου , καθώς οι ιδιωτικοί τους γραμματείς θα μελετούν το θέμα των τίτλων της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, τα βασιλικά τους καθήκοντα, τις χρηματοδοτήσεις και τους όρους διαβίωσης στον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και το ποιος θα πληρώνει για την προστασία τους.

Σείεται το Buckingham! Τα πρώτα λόγια της Ελισάβετ μετά τη συνάντηση με τον Χάρι! «Θα προτιμούσα να...»

Σείεται κανονικά το Buckingham με την είδηση που κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγα λεπτά! Αυτά είναι τα πρώτα λόγια της Βασίλισσας Ελισάβετ μετά την πολυσυζητημένη συνάντησή της με τον πρίγκιπα Χάρι! «Θα προτιμούσα να παραμείνουν πλήρως ενεργά μέλη»!

Η συνάντηση μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας ολοκληρώθηκε και η βασίλισσα Ελισάβετ δεν έχασε καθόλου χρόνο από το να βγάλει τη σχετική της ανακοίνωση η οποία αναφέρει.

«Σήμερα η οικογένειά μου είχε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις για το μέλλον του εγγονού μου και της οικογένειάς του. Η οικογένειά μου και εγώ στηρίζουμε απόλυτα την επιθυμία του Χάρι και της Μέγκαν να ξεκινήσουν μια καινούρια ζωή ως νέα οικογένεια», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επίσημη ανακοίνωση της βασίλισσας.

«Παρότι θα προτιμούσαμε να παραμείνουν πλήρως ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας, σεβόμαστε και κατανοούμε την επιθυμία τους να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή ως οικογένεια, ενώ παραμένουν πολύτιμο κομμάτι της οικογένειάς μου. Ο Χάρι και η Μέγκαν έκαναν σαφές ότι δεν θέλουν να βασίζονται στα κρατικά έσοδα στη νέα τους ζωή».

Βέβαια θυμίζουμε πως σε προηγούμενες δηλώσεις της, η Βασίλισσα ήταν πιο αυστηρή σχετικά με το θέμα της παραίτησης του ζευγαριού!