Νίνα Λοτσάρη: Μιλάει "ανοιχτά" για την ηλικία της! Όλα όσα αποκάλυψε!

Κανένας ενδοιασμός!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Νίνα Λοτσάρη: Μιλάει

Η Νίνα Λοτσάρη μιλάει "ανοιχτά" για την ηλικία της και δεν διστάζει να σχολιάσει τα πάντα! Δεν θα πιστέψετε όλα όσα αποκάλυψε η ίδια!

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, μίλησε χωρίς ενδοιασμούς τόσο για την ηλικία της, όσο και για τα παιδιά και την καριέρα της!

Όπως είπε η Νίνα Λοτσάρη, δεν έχει κανένα πρόβλημα να λέει την ηλικία της, έχει δύο κόρες, έχει πίσω της μια λαμπρή καριέρα και καμία ανάγκη να κρύψει τα χρόνια της.

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο πλατό του γνωστού παρουσιαστή στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε επίσης την φωτογραφία που ανέβασε με την κόρη της και "έριξε" τα social media!

Nίνα Λοτσάρη: Αποκάλυψε την πραγματική της ηλικία!

Η Νίνα Λοτσάρη μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε την ηλικία της!

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε με ειλικρίνεια για ένα θέμα που οι περισσότερες γυναίκες δεν θέλουν να συζητάνε. Διαβάστε παρακάτω...

Σε ερώτηση, λοιπόν, για το αν θα έκανε άλλο παιδί η Νίνα Λοτσάρη απάντησε: «Δεν είμαι πολύ μικρή, να λέμε τις αλήθειες. Δεν πειράζει, εγώ δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία μου. Είμαι 44 χρονών, είμαι του ’74 προς ’75, που σημαίνει ότι είμαι ακριβώς στο όριο… Είμαι εκεί που λες λίγο δύσκολα τα πράγματα, αλλά όχι απίθανο…».

Ξανά ερωτευμένη η Νίνα Λοτσάρη! Ο νεαρός άντρας που την ξεμυάλισε!

Η Νίνα Λοτσάρη είναι ερωτευμένη και δεν κρύβεται!

Η Nίνα πρώτη φορά δημοσίευσε ένα τρυφερό μήνυμα που της έστειλε ο αγαπημένος της!

H show woman, η οποία δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες τρυφερές δηλώσεις μέσω των social media, ανήρτησε μία εικόνα που έγραφε το εξής:

«Εγώ είμαι τυχερός που ήρθες και σε γνώρισα και σε είδα μπροστά μου και είδα το κοριτσάκι μου στα μάτια σου. Είσαι ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Είμαι δίπλα σου. Είμαι ΕΔΩ» και έγραψε χαρακτηριστικά: «Το ομορφότερο «δώρο» της ζωής μου…γιατί για κάποιο λόγο γίναν ολα#suddenlyeverythinghaschanged».
Άραγε ποιος της έχει κλέψει την καρδιά; Δείτε την σχετική ανάρτηση: