My Style Rocks: "Βγήκαν" τα μαχαίρια! "Μου βγάζει κάτι πολύ φθηνό!"

Η εμφάνιση που προκάλεσε σχόλια!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
My Style Rocks:

"Μου βγάζει κάτι πολύ φθηνό!" Τα μαχαίρια "βγήκαν" στο My Style Rocks και τόσο οι υποψήφιες όσο και οι κριτές πήραν τις θέση τους!

Σε color blocking party θα πήγαινε η Βασιλική Σουλάνη. Η εμφάνισή της, όμως, δεν άρεσε καθόλου στον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος τα βρήκε όλα λάθος, αλλά και στα περισσότερα κορίτσια.

Πιο συγκεκριμένα ο κριτής σχολίασε, «Τα σκουλαρίκια τα πετώ. Μετά βγάζω αυτή τη διαγώνια τσάντα και την πετώ. Η φούστα αυτή δεν έχει κανένα στυλ, το τοπ είναι απαράδεκτο σαν χρώμα, δεν σου χαρίζει τίποτα. Το πιο άσχημο πράγμα στο υπέροχο πρόσωπό σου είναι αυτό το μακιγιάζ. Το μακιγιάζ ή το κάνουμε έντονο ή δεν το βάζουμε.

Έκανες ένα μακιγιάζ που είναι μεταξύ του θα το τελειώσει, δεν το έχω τελειώσει ακόμα. Θεωρώ ότι άφησες πολύ γυμνό το επάνω. Όταν βγάλεις το πανωφόρι δεν θα έχει κάτι χαριτωμένο επάνω στο σώμα σου και θα είναι κρίμα. Αυτό το τιραντάκι σε αυτό τοπ το θεωρώ πολύ μίζερο. Αυτή η τσάντα είναι άχρηστη. Είναι φτωχικό και δεν είναι εμπνευσμένο, δυστυχώς. Θα είμαι πάρα πολύ κακός άνθρωπος, αλλά θα σου βάλω 1».

Δείτε την Ραμόνα που σχολιάσει την επιλογή της Κατερίνας Στικούδη ως κεντρικής παρουσιάστριας.

My Style Rocks: Το «μαλλιοτράβηγμα» ξεκίνησε! Οι αιχμηρές ατάκες των παικτριών!

Οι αιχμηρές ατάκες των παικτριών του My Style Rocks μόλις «έπεσαν» και το «μαλλιοτράβηγμα« μεταξύ τους ξεκίνησε από τώρα!

Πριν από λίγα λεπτά πραγματοποιήθηκε η μεγάλη πρεμιέρα του διαγωνισμού μόδας του ΣΚΑΙ, αλλά αυτό δεν επηρεάζει σε κάτι τα κορίτσια που συμμετέχουν και βγάζουν από τώρα νύχια!

Η δεύτερη κοπέλα που εμφανίστηκε ήταν η Αμίνα Χακίμ, η οποία όταν βρέθηκε μπροστά στις συμπαίκτριές της και φάνηκε να ενοχλείται από την βαθμολογία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Η Ευρυδίκη της έκανε μόνο αρνητικά σχόλια και μάλιστα κακοχαρακτήρησε την τσάντα που κρατούσε με την Αμίνα να της απαντάει με μια δόση ειρωνείας πως πρόκειται για τσάντα γνωστού οίκου μόδας!

My Style Rocks ΣΚΑΪ κόντρα

Δείτε επίσης το σχόλιο του Στέλιου Κουδουνάρη λίγο πριν της πρεμιέρα!