Θρήνος για τα Φιλαράκια! Ηθοποιός της σειράς έδωσε τέλος στην ζωή του!

Ο λόγος για τον...

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Θρήνος για τα Φιλαράκια! Ηθοποιός της σειράς έδωσε τέλος στην ζωή του!

Θρήνος επικρατεί για τα Φιλαράκια με την είδηση πως ηθοποιός της σειράς έδωσε τέλος στην ζωή του! Δεν θα πιστέψετε τον τρόπο που αποφάσισε "φύγει"!

Ο λόγος για τον Σταν Κιρς, ο οποίος έγινε γνωστός από τις σειρές «Φιλαράκια» και «General Hospital», βρέθηκε νεκρός από τη σύζυγό του στο μπάνιο του σπιτιού του στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα όσα δημοσίευσε η αστυνομία, ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε απαγχονισμένος, ενώ οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η σύζυγός του μέσα από τα social media ευχαρίστησε τον κόσμο για τα αρκετά μηνύματα συμπαράστασης στην ίδια. «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και τη στήριξη. Δεν έχω καταφέρει ακόμη να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα, τις κλήσεις και τα email αλλά έχω διαβάσει και ακούσει καθένα από αυτά. Αισθάνομαι γεμάτη αγάπη και είμαι αιωνίως ευγνώμων στον καθένα από εσάς»,

Μέχρι στιγμής, μένει άγνωστό ποιος είναι ο λόγος που ώθησε τον 51χρονο Σταν Κιρς να βάλει τέλος στη ζωή του. Είχε σπουδάσει πολιτικές επιστήμες, αλλά η υποκριτική τον κέρδισε. Ο πρωτος του τηλεοπτικός ρόλος ήταν σε διαφήμιση όταν ήταν τεσσάρων ετών.

Επίσης, σκορπίστηκε θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο πριν λίγο καιρό που πέθανε κορυφαίος πρωταγωνιστής!

Θρήνος! Πέθανε γνωστός καλλιτέχνης!

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε γνωστός καλλιτέχνης. Τα δυσάρεστα νέα "βύθισαν" σε πένθος τον κόσμο της μουσικής!

Έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο στον εγκέφαλο, ο οργανισμός του δεν άντεξε άλλο και "έφυγε" σε ηλικία 67 χρονών!

Ο λόγος για τον Νιλ Περτ, ο οποίος άρχισε να παίζει τύμπανα στην ηλικία των 13 και εννιά χρόνια μετά (1974) έγινε μέλος των Rush.

πέθανε καλλιτέχνης

Πολύ σύντομα μάλιστα, κατάφερε να γίνει ο βασικός στιχουργός της μπάντας και έγραψε κάποια από τα μεγαλύτερα τραγούδια τους. Ο Περτ αποχώρησε από το συγκρότημα το 2015 λόγω του προβλήματος υγείας του, τρία χρόνια πριν την επίσημη διάλυσή του.

«Με μεγάλη θλίψη και ραγισμένες καρδιές μοιραζόμαστε τα νέα πως ο φίλος μας, αδερφός και συνοδοιπόρος για περισσότερα από 45 χρόνια, Νιλ έχασε την Τρίτη τη γενναία μάχη με τον καρκίνο» αναφέρεται στην ανακοίνωση των Rush.

Ενώ, υπενθυμίζουμε, πως πριν λίγες ημέρες έφυγε από την ζωή και μια σπουδαία ηθοποιός που είχε προσφέρει άφθονο γέλιο!

Τα φιλαράκια: Το λάθος που δεν κατάλαβε ποτέ κανείς! Φωτογραφία απόδειξη!

Έχουμε μια φωτογραφία που αποτελεί απόδειξη για το λάθος που έγινε στην σειρά «Τα Φιλαράκια» και που δεν το κατάλαβε ποτέ κανείς!

Πρόκειται για ένα από τα πιο τρανταχτά λάθη της σειράς που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη παγκόσμια και μέχρι και σήμερα προβάλλεται από το κανάλι Star!

Το λάθος έγινε με το διαμέρισμα της Monica που είχε το νούμερο 5 και μετά απέκτησε ξαφνικά το νούμερο 20, όπως και του Chandler και του Joey, που από το #4 απέκτησαν το #19.

Ο λόγος είναι γιατί οι δημιουργοί κατάλαβαν πως το νούμερο έπρεπε να συμβαδίζει με τον ψηλό όροφο που ήταν τα διαμερίσματα.

Δείτε την φωτογραφία - απόδειξη:

Τα Φιλαράκια σειρά Star λάθη

Δείτε επίσης ακόμη 6 τραγικά λάθη στη σειρά Τα Φιλαράκια που δεν είχε παρατηρήσεις κανείς!