My Style Rocks: Αδιανόητο περιστατικό! Εμφανίστηκε στην σκηνή με τρύπιο παντελόνι!

Νευριασμένοι οι κριτές!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αδιανόητο περιστατικό! Εμφανίστηκε στην σκηνή με τρύπιο παντελόνι!

Αδιανόητο περιστατικό στο πλατό του My Style Rocks! Εμφανίστηκε στην σκηνή με τρύπιο παντελόνι η παίκτρια και οι κριτές τα πήραν στο κρανίο!

Το κόνσεπτ της Έφης Γκούτα ήταν καλεσμένη σε κηδεία στην Ινδία! Όπως είπε, στην Ινδία πενθούν τους νεκρούς φορώντας λευκά και γι αυτό το λόγο ήταν ντυμένη με αυτό το χρώμα!

Η εμφάνιση της και το στυλ που επέλεξε ωστόσο, δεν άρεσαν καθόλου στους κριτές. Μάλιστα ο Λάκης Γαβαλάς την παρομοίασε με αεροσυνοδό και ταξιθέτρια.

Η Έλενα Χριστοπούλου από την άλλη παρατήρησε ότι το παντελόνι που φορούσε ήταν τρυπημένο ανάμεσα στα πόδια της και δεν το άφησε έτσι.

Δείτε αναλυτικά όσα έγιναν στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε επίσης το σχόλιο του Στέλιου Κουδουνάρη λίγο πριν της πρεμιέρα!

My Style Rocks: "Βγήκαν" τα μαχαίρια! "Μου βγάζει κάτι πολύ φθηνό!"

"Μου βγάζει κάτι πολύ φθηνό!" Τα μαχαίρια "βγήκαν" στο My Style Rocks και τόσο οι υποψήφιες όσο και οι κριτές πήραν τις θέση τους!

Σε color blocking party θα πήγαινε η Βασιλική Σουλάνη. Η εμφάνισή της, όμως, δεν άρεσε καθόλου στον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος τα βρήκε όλα λάθος, αλλά και στα περισσότερα κορίτσια.

Πιο συγκεκριμένα ο κριτής σχολίασε, «Τα σκουλαρίκια τα πετώ. Μετά βγάζω αυτή τη διαγώνια τσάντα και την πετώ. Η φούστα αυτή δεν έχει κανένα στυλ, το τοπ είναι απαράδεκτο σαν χρώμα, δεν σου χαρίζει τίποτα. Το πιο άσχημο πράγμα στο υπέροχο πρόσωπό σου είναι αυτό το μακιγιάζ. Το μακιγιάζ ή το κάνουμε έντονο ή δεν το βάζουμε.

Έκανες ένα μακιγιάζ που είναι μεταξύ του θα το τελειώσει, δεν το έχω τελειώσει ακόμα. Θεωρώ ότι άφησες πολύ γυμνό το επάνω. Όταν βγάλεις το πανωφόρι δεν θα έχει κάτι χαριτωμένο επάνω στο σώμα σου και θα είναι κρίμα. Αυτό το τιραντάκι σε αυτό τοπ το θεωρώ πολύ μίζερο. Αυτή η τσάντα είναι άχρηστη. Είναι φτωχικό και δεν είναι εμπνευσμένο, δυστυχώς. Θα είμαι πάρα πολύ κακός άνθρωπος, αλλά θα σου βάλω 1».

Δείτε την Ραμόνα που σχολιάσει την επιλογή της Κατερίνας Στικούδη ως κεντρικής παρουσιάστριας.