Κατερίνα Ζαρίφη: Έκανε απίστευτη φάρσα στην "Φωλιά των ΚουΚου"! "Έσκασε" στα γέλια όλο το πλατό!

Τι σκέφτηκε;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη: Έκανε απίστευτη φάρσα στην

Μια απίστευτη φάρσα έκανε η Κατερίνα Ζαρίφη στην "Φωλιά των ΚουΚου"! "Έσκασε" στα γέλια όλο το πλατό με αυτό που σκαρφίστηκε!

Η παρουσιάστρια, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή, ως τηλεθεάτρια από τη Λάρισα η οποία ήθελε να κάνει αφιέρωση στον άντρα που της έχει "κλέψει" την καρδιά!

Πιο συγκεκριμένα εμφανίστηκε ως Κατερινούλα που ήθελε να αφιερώσει τραγούδι στον σύντροφό της που βρισκόταν στη γέφυρα Κολοκυνθούς και όπως καταλαβαίνετε όλοι, μαζί με τους παρουσιαστές, "έλιωσαν" στα γέλια.

Δείτε το αστείο απόσπασμα από την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο.

Δεν φαντάζεστε με ποια τραγουδίστρια την μπέρδεψαν και ποια η αντίδραση της!

Κατερίνα Ζαρίφη: Έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν είδε το μονόπετρο γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας! (Βίντεο)

Η Κατερίνα Ζαρίφη έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν είδε το μονόπετρο της γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας!

Η παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνα Ζαρίφη και του Παύλου Σταματόπουλου , «Καλοκαίρι #not», στο OpenTv.

Ο λόγος για την Γωγώ Γαρυφάλλου, γνωστή και ως «Γωγουλίνι», η οποία πολύ σύντομα θα γίνει μανούλα και θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Κατερίνα Ζαρίφη: Την "τσάκωσε" paparazzi και ο σύντροφός της έπαθε σοκ!

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με το υπερηχογράφημα και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα:

«Το παιδακι μου! Σε περιμενω ζωη μου, αγγελουδακι μου γλυκο ...σε λατρευει η μανουλα σου».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Κατερίνα Ζαρίφη: Έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν είδε το μονόπετρο γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας! (Βίντεο)

Δείτε το μονόπετρο που άφησε άφωνη την Κατερίνα Ζαρίφη, ποιο είναι το φύλο του μωρού και πότε θα παντρευτεί τον σύντροφό της στο σχετικό βίντεο:

«Στην φωλιά των κούκου»: Έκραξαν την Χριστίνα Μπόμπα - «Είναι μπουζούκι»! (Βίντεο)

Την Χριστίνα Μπόμπα έκραξε το πλατό της εκπομπής «Στην φωλιά των κούκου», λέγοντας πως με το φόρεμα που φορούσε ήταν σαν «μπουζούκι».

Συγκεκριμένα, σήμερα έκαναν πρεμιέρα Καραβάτου - Κατσούλης και ξεκίνησαν με την επικαιρότητα της ημέρας. Ανάμεσα τους και η μελαχρινή καλλονή.

Η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε στον γάμο του αδερφού του Σάκη Τανιμανίδη, επιλέγοντας ένα maxi κόκκινο παγιετέ φόρεμα το οποίο ήταν εντυπωσιακό.

Ωστόσο, το πάνελ των Κούκου θεώρησαν λάθος την επιλογή της, αφού όπως είπαν ήταν υπερβολικό για την συγκεκριμένη ημέρα. Μάλιστα, η Μαριλού Ρεπαπή δεν δίστασε να πει πως «Είναι λίγο Μπουζούκι».

Δείτε το λόγο που το είπε στο βίντεο που ακολουθεί: