Φαίη Σκορδά: Βόλτα με την κολλητή της! Η απίστευτη αντίδρασή της όταν την είδε ο κόσμος! Φωτογραφίες απόδειξη...

Αποκλειστικό υλικό με την λαμπερή παρουσιάστρια! Έφαγαν καλαμπόκι στη μέση της Γλυφάδας!

Φαίη Σκορδά: Βόλτα με την κολλητή της! Η απίστευτη αντίδρασή της όταν την είδε ο κόσμος! Φωτογραφίες απόδειξη...

Αποκλειστικές φωτογραφίες απόδειξη έρχονται στη δημοσιότητα από το Youweekly.gr! Η παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, πήγε βόλτα με την κολλητή της και η αντίδρασή της όταν την είδε ο κόσμος ήταν απίστευτη!

Ποδαρικό για το 2020 στην Αθήνα για τη Φαίη Σκορδά, αφού η καθημερινή της εκπομπή δεν της αφήνει πολλά περιθώρια για διακοπές. Η παρουσιάστρια πέρασε τις γιορτινές ημέρες στην Άνω Πορόια Σερρών μαζί με την οικογένειά της και για τη νέα χρονιά ευχήθηκε υγεία και ευτυχία για τα παιδιά της, όπως και για όλα τα παιδιά του κόσμου. Σε προσωπικό επίπεδο δήλωσε πως θέλει έναν έρωτα από τον Αϊ-Βασίλη, αλλά δεν εμφανίστηκε αισιόδοξη... Την ώρα που λέει πως το 2021 θα είναι η χρονιά της, όλοι της έχουν ευχηθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της, και δεν αποκλείεται να θέσει τις βάσεις για κάτι στέρεο από φέτος. Μέχρι στιγμής, πάντως, είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για οτιδήποτε, αφού οι μόνοι άντρες που εμφανίζονται στο πλευρό της είναι οι γιοι της, Γιάννης και Δημήτρης, όταν δηλαδή δεν βρίσκεται στο πλατό για την πρωινή εκπομπή της στον ΑΝΤ1, στην οποία, πάντως, φαίνεται να έχει βρει τον ρυθμό της και να «χτυπάει» πρωτιές.

Φαίη Σκορδά

Τι ενώνει τις δυο τους

Σκορδά αντ1

Η φιλία τους κρατάει χρόνια, πριν ακόμα μετακομίσουν και οι δύο στην Αθήνα, ενώ φέτος συνεργάζονται στο «Πρωινό» με επιτυχία. Η καθημερινή τριβή δεν φαίνεται να επηρεάζει τη μεταξύ τους σχέση εκτός στούντιο, με το YOU να συναντάει τη Φαίη Σκορδά μαζί με τη Νάνσυ Παραδεισανού στη Γλυφάδα. Οι δύο φίλες συνηθίζουν να βγαίνουν μαζί τα Σαββατοκύριακα που έχουν ελεύθερα, ενώ αυτή τη φορά, λέγοντας «ναι» σε μία λιγούρα της στιγμής, αγόρασαν καλαμπόκι από πλανόδιο πωλητή.

Σκορδά γιώργος λιάγκας

Πρόσφατα, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την είχε απαθανατίσει με τους γιους της σε στιγμές διασκέδασης! Δείτε τα πολύ τρυφερά στιγμιότυπα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ