Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σίσσυ Χρηστίδου: Ξανά με τον Θοδωρή Μαραντίνη! Φωτογραφίες από τις ζεστές αγκαλιές τους!

Σχέσεις στοργής και τρυφερότητας! Η αλήθεια για τα σενάρια επανασύνδεσης!

Σίσσυ Χρηστίδου: Ξανά με τον Θοδωρή Μαραντίνη! Φωτογραφίες από τις ζεστές αγκαλιές τους!
News 15.01.2020 07:27

Ξανά μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη βρέθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου και το Youweekly.gr σας αποκαλύπτει τις αποκλειστικές φωτογραφίες από τις ζεστές αγκαλιές του πρώην ζευγαριού!

Τον περασμένο Απρίλιο, με μία κοινή και λιτή ανακοίνωση, αποκάλυψαν πως έπειτα από 13 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Έκτοτε, όμως, εμφανίζονται αχώριστοι τόσο στις γιορτές και στις καλοκαιρινές διακοπές όσο και σε συχνές εξόδους μαζί με τα παιδιά τους.

Σαν να μη χώρισαν ποτέ, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου δείχνουν να κρατάνε τη μεταξύ τους οικειότητα και την τρυφερότητα που τους χαρακτήριζε ως ζευγάρι, κάτι που μπορούν να πιστοποιήσουν όσοι τους είδαν σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων το περασμένο Σάββατο. Όποιοι κι αν ήταν οι λόγοι που τους οδήγησαν χωριστά, εκείνοι δείχνουν πως επί της ουσίας δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, αντιθέτως έχουν δύο σημαντικούς λόγους να τους κρατάνε μαζί και συγκεκριμένα τους δύο γιους τους, Φίλιππο-Ραφαήλ και Μιχαήλ-Άγγελο - αυτός ήταν και ο λόγος που ήρθαν ξανά κοντά μέσα στη γιορτινή περίοδο. Όσον αφορά, πάντως, τα σενάρια επανασύνδεσης που κατά καιρούς κάνουν οι θαυμαστές και των δύο, αυτά φαίνονται αρκετά μακρινά, σε κάθε περίπτωση, όμως, οι δυο τους κρατούν πολιτισμένες σχέσεις.

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης

Δεμένοι στα εύκολα και στα δύσκολα

Μαραντίνης Χρηστίδου ξανά μαζί

Αντί για τέλος, το διαζύγιο έγινε μία νέα αρχή για τον Θοδωρή Μαραντίνη και τη Σίσσυ Χρηστίδου. Σίγουρα οι πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι για το πρώην ζευγάρι, ωστόσο έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της καθημερινότητας, με κοινό άξονα την αγάπη που τους δένει ως τετράδα. Η παρουσιάστρια του «Έλα χαμογέλα»... χαμογελά διάπλατα βλέποντας τα παιδιά της, ενώ στην τελευταία τους έξοδο έκλεψε την παράσταση με τα παγωτά που τους αγόρασε και τα παιχνίδια που έκανε μέχρι να τους τα δώσει. Το ίδιο τρυφερός και ο frontman των Onirama που έγινε Άγιος Βασίλης για τους γιους του, αγοράζοντάς τους δώρα για τα Χριστούγεννα.

Να σημειωθεί πως δεν πέρασαν μαζί τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές και σας είχαμε αποκαλύψει όλα τα στιγμιότυπα, αποκλειστικά από την παρουσιάστρια και τα παιδιά της!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σίσσυ Χρηστίδου- Θοδωρής Μαραντίνης: Ξανά μαζί για τα παιδιά τους! Πού βρέθηκαν;

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Δεν φαντάζεστε τις ηλικίες τους! Έχουν τρία χρόνια διαφορά!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share