Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έτοιμη για ένα τέταρτο παιδί; Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον γιο της κουμπάρας της!

Ο Οικονόμου Junior έκλεψε τις καρδιές όλων!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έτοιμη για ένα τέταρτο παιδί; Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον γιο της κουμπάρας της!

Οι τρυφερές και αποκλειστικές φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον γιο της κουμπάρας της φανερώνουν πως ίσως και να είναι έτοιμη για ένα τέταρτο παιδί;

Είναι πολύ καλές φίλες σχεδόν από τότε που μπήκαν και οι δύο στον χώρο της δημοσιογραφίας, αλλά εδώ και οκτώ χρόνια έχουν έναν ακόμη πιο στενό δεσμό, αφού είναι και κουμπάρες, με τη Σταματίνα να έχει βαφτίσει την κόρη της Όλγας Λαφαζάνη και του Νίκου Οικονόμου, Αλεξάνδρα. Και δεν είναι, μάλιστα, μια τυπική νονά, αφού σχεδόν κάθε εβδομάδα βρίσκει ευκαιρία να βλέπει τη βαφτιστήρα της, ενώ με την κουμπάρα της και τους συζύγους τους δεν λείπουν τα συχνά οικογενειακά τραπέζια επισφραγίζοντας έτσι μια σχέση αληθινής αγάπης και εμπιστοσύνης, περίπτωση σπάνια για τον χώρο της τηλεόρασης.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Οι δυο τους βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων για να πιουν τον καφέ τους και να πούνε τα νέα τους, καθώς τις ημέρες των εορτών η Όλγα βρισκόταν οικογενειακώς στον τόπο καταγωγής της, στην Αλεξάνδρεια της Ημαθίας. Με το που έφτασε, όμως, στην Αθήνα το ραντεβού για τη συνάντησή τους κρίθηκε επιβεβλημένο. Βέβαια, την παράσταση έκλεψε ο δύο χρόνων γιος της Όλγας, Γιώργος, ο οποίος μονοπώλησε το ενδιαφέρον τους και πολύ συχνά διέκοπτε χαριτωμένα την κουβέντα τους!

Ο πιο μικρός θαυμαστής!

Σταματίνα Τσιμτσιλή ALPHA

Ο Γιώργος Οικονόμου, ο οποίος θα γίνει δυο χρονών τον προσεχή Μάρτιο έχει ξετρελάνει τους γονείς του με το μόνιμο χαμόγελό του αλλά και τα ταλέντα του, αφού δεν αποχωρίζεται ποτέ τις μικρές μπάλες του μπάσκετ που του έχει κάνει δώρο ο πατέρας του, πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής, Νίκος Οικονόμου. Δεν ξέρουμε αν μεγαλώνοντας θα γίνει αθλητής σαν τον μπαμπά του, προς το παρόν, όμως, έχει κερδίσει την καρδιά της Σταματίνας, όχι μόνο γιατί είναι ο γιος της κουμπάρας της και καλής της φίλης αλλά και γιατί με τον γιο της Γιάννη - Εφραίμ έχουν γίνει κι εκείνοι με τη σειρά τους οι καλύτεροι φίλοι! Στο μεταξύ αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσιάστρια του Happy Day έχει τρελή αδυναμία στα παιδιά - και γιατί όχι; - ένα ακόμα μωρό το τέταρτο στη σειρά, θα ήταν στην πολυμελή οικογένειά της ευπρόσδεκτο.

Να σας θυμίσουμε πως πρόσφατα πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της και αποχώρησε από την εκπομπή της, ωστόσο τα παραπάνω στιγμιότυπα μαρτυρούν πως πλέον χαίρει άκρας υγείας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ