Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Τζοχατζόπουλου για ψώνια με την μητέρα της! Θα μπορούσε κι εκείνη να μπει στο My Style Rocks!

Αποκλειστικές φωτογραφίες! Με κολλητές φόρμες και οι δυο!

Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Τζοχατζόπουλου για ψώνια με την μητέρα της! Θα μπορούσε κι εκείνη να μπει στο My Style Rocks!

Η εγγονή του Τζοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη, για ψώνια με την μητέρα της! Θα μπορούσε κι εκείνη ξεκάθαρα να μπει στο My Style Rocks όπως αποδεικνύουν οι αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr!

Ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία από την πλευρά του πατέρα της, γιου του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, αλλά και από την πλευρά της μητέρας της, της αναγνωρισμένης φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη. Η 19χρονη Κιάρα γεννήθηκε όταν ο παππούς της ήταν υπουργός Άμυνας με την κυβέρνηση Σημίτη, ωστόσο από νωρίς ακολούθησε τον δρόμο που χάραξε η μητέρα της και ασχολήθηκε με τη μόδα. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι πήρε το επίθετό της αφού, όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια, στο σχολείο δέχτηκε bullying από τους συμμαθητές της για τον παππού της και, παρά την αδυναμία που του έχει, δεν θέλει να τον ταυτίζουν με εκείνη.

Η «βενιαμίν» του «My Style Rocks», παρ' ότι μικρότερη ηλικιακά από τις συμπαίκτριές της, δεν φαίνεται να υστερεί σε εμπειρία, αφού ασχολείται με τη μόδα από τα 14 της, έχει συνεργαστεί με μεγάλους σχεδιαστές και θέλει να σπουδάσει επάνω στο αντικείμενο. To σίγουρο είναι πως είναι ήδη από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες στο reality μόδας του ΣΚΑΪ από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομά της και εμφανίζεται αποφασισμένη να κερδίσει, αγνοώντας όσα τυχόν αρνητικά σχόλια προκύψουν για τον παππού της.

Κιάρα Μαρκέζη

Στήριγμά της η μητέρα της

Τα γυρίσματα του «My Style Rocks» συνεχίζονται, με το show του ΣΚΑΪ να έχει κάνει πρεμιέρα από την περασμένη Δευτέρα, παρ' όλα αυτά η νεαρή Κιάρα Μαρκέζη βρήκε χρόνο στο ρεπό της για μία σύντομη έξοδο. Για του λόγου το αληθές, το YOU τη συνάντησε κατ' αποκλειστικότητα στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τη μητέρα της Μαρία Μαρκέζη και όπως φαίνεται από τα στιγμιότυπα, μαμά και κόρη έχουν στυλ και δεν φοβούνται το κρύο, φορώντας κοντομάνικο στα μέσα Γενάρη. Η νεαρή παίκτρια του «My Style Rocks», πάντως, έχει δηλώσει την αδυναμία της στη φωτογράφο μόδας μετά και τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Αλέξανδρο Τσοχατζόπουλο, και την έχει χαρακτηρίσει στήριγμά της σε κάθε της απόφαση.

Ωστόσο, το φως της δημοσιότητας, λίγο μετά την πρεμιέρα του ριάλιτι, βρήκαν φωτογραφίες της Κιάρα από το παρελθόν που ήταν... μια άλλη στο πρόσωπο! Δείτε τις!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ