My style rocks: «Βόμβα»! Αυτές είναι οι νέες κοπέλες που εισβάλλουν στο παιχνίδι!

Το ένα όνομα είναι πασίγνωστο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks: «Βόμβα»! Αυτές είναι οι νέες κοπέλες που εισβάλλουν στο παιχνίδι!

Μια «βόμβα» έσκασε για το My style rocks που ξεκίνησε πριν δυο ημέρες στον ΣΚΑΙ. Αυτές είναι οι νέες κοπέλες που εισβάλλουν στο παιχνίδι.

Έλενα Χριστοπούλου, Λάκης Γαβαλάς και Στέλιος Κουδουνάρης σε λίγο καιρό θα έρθουν στην θέση να κρίνουν για τις στιλιστικές τους επιλογές, ακόμη δυο παίκτριες.

Έχοντας κάνει μια επιτυχημένη πρεμιέρα, στο My style rocks θα μπουν δυο νέα πρόσωπα που με την σειρά τους θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Η πρώτη είναι η Janna Sireac η οποία ήταν η ενδυματολόγος του Σάκη Ρουβά και η Δήμητρα Αλεξανδράκη μοντέλο και πρώην παίκτρια του Nomads.

Δήμητρα Αλεξανδράκη  My style rocks

Janna Sireac

My Style Rocks: Αυτή η παίκτρια είναι η νικήτρια της πρεμιέρας!

Το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν του My Style Rocks ολοκληρώθηκε και αυτή είναι η νικήτρια της πρεμιέρας, η οποία αποφασίστηκε από την κριτική επιτροπή μετά από ισοβαθμία.

Η πρεμιέρα ήρθε μαζί με αρκετά ευτράπελα, μιας και οι άσοι έδιναν και έπαιρναν και οι αρνητικές κριτικές ήταν αυτές που επικράτησαν στο παιχνίδι μόδας.

Ωστόσο δύο κορίτσια κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Ο λόγος για την Αμίνα Χακίμ και την Κρίστεν Λεωτσάκου, η οποία μάλιστα κατάφερε να συγκινήσει την Έλενα Χριστοπούλου.

νικήτρια my style rocks

Τελικά νικήτρια αναδείχθηκε με ομόφωνη απόφαση των κριτών η Αμίνα Χακίμ, που έκανε ποδαρικό για τη φετινή σεζόν.

Αμίνα Χακίμ

My Style Rocks: Το «μαλλιοτράβηγμα» ξεκίνησε! Οι αιχμηρές ατάκες των παικτριών!

Οι αιχμηρές ατάκες των παικτριών του My Style Rocks μόλις «έπεσαν» και το «μαλλιοτράβηγμα« μεταξύ τους ξεκίνησε από τώρα!

Πριν από λίγα λεπτά πραγματοποιήθηκε η μεγάλη πρεμιέρα του διαγωνισμού μόδας του ΣΚΑΙ, αλλά αυτό δεν επηρεάζει σε κάτι τα κορίτσια που συμμετέχουν και βγάζουν από τώρα νύχια!

Η δεύτερη κοπέλα που εμφανίστηκε ήταν η Αμίνα Χακίμ, η οποία όταν βρέθηκε μπροστά στις συμπαίκτριές της και φάνηκε να ενοχλείται από την βαθμολογία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Η Ευρυδίκη της έκανε μόνο αρνητικά σχόλια και μάλιστα κακοχαρακτήρησε την τσάντα που κρατούσε με την Αμίνα να της απαντάει με μια δόση ειρωνείας πως πρόκειται για τσάντα γνωστού οίκου μόδας!

My Style Rocks ΣΚΑΪ κόντρα

Δείτε επίσης το σχόλιο του Στέλιου Κουδουνάρη λίγο πριν της πρεμιέρα!