Καφέ της Χαράς: Η Χάσκα έκανε αποκάλυψη! Πόσα χρήματα παίρνει για την σειρά του ΑΝΤ1;

Σε πόσα επεισόδια θα την δούμε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καφέ της Χαράς: Η Χάσκα έκανε αποκάλυψη! Πόσα χρήματα παίρνει για την σειρά του ΑΝΤ1;

Η Ρένα Λουϊζίδου που υποδύεται την Χάσκα στο Καφέ της Χαράς έκανε την αποκάλυψη για τα χρήματα που παίρνει από την σειρά του ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός παρακολούθησε την πρεμιέρα της παράστασης «Ο Βαφτιστικός της Κυρίας», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης και μίλησε στις κάμερες.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο Καφέ της Χαράς και στα χρήματα που παίρνει, όπως και σε ποια επεισόδια θα την δούμε.

«Δε θα είμαι σε όλα τα επεισόδια του Καφέ. Θα είμαι στα πέντε πρώτα και θα ξαναμπώ προς το Πάσχα. Οι χρηματικές απολαβές είναι μικρότερες τώρα. Δεν υπάρχει κανένας στην Ελλάδα που να παίρνει περισσότερα σήμερα. Οπότε πως θα παίρναμε εμείς; Στην τηλεόραση δουλεύετε. Ξέρετε» δήλωσε η Ρένια Λουιζίδου.

Τι θα δούμε ωστόσο, στο επεισόδιο αυτής της Παρασκευής;

Καφέ της Χαράς: Κι όμως η «Χάσκα» υπάρχει στα αλήθεια! Το πρόσωπο της αληθινής γυναίκας της ιστορίας...

Κι όμως η «Χάσκα» από το Καφέ της Χαράς υπάρχει στα αλήθεια! Το πρόσωπο της αληθινής γυναίκας της ιστορίας για πρώτη φορά στην δημοσιότητα! Ποια είναι;

Το “Καφέ της Χαράς” το γνωρίσαμε μέσα από τη ομώνυμη και αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του Χάρη Ρώμα που σάρωσε σε τηλεθέαση με την επιστροφή του στους δέκτες μας! Το “Καφέ της Χαράς” υπάρχει, λοιπόν, και βρίσκεται σε ένα από τα όμορφα χωριά της Ευρυτανίας, το Κλαυσί.

Η ιστορία του αρχίζει από τον περασμένο αιώνα και καταλήγει στις μέρες μας. Οι ομοιότητες του με το τηλεοπτικό καφέ είναι πολλές και οι πρωταγωνιστές του έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά. Η Χαρά Χάσκα ή αλλιώς πρωτευουσιάνα, στην πραγματικότητα είναι η Χαρά Πετροπούλου, επίσης πρωτευουσιάνα που εγκατέλειψε την Αθήνα για να δημιουργήσει το δικό της καφέ στην μικρή πλατεία του Κλαυσίου.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το 1893 ο Γιώργος Μαθές ανοίγει το μικρό παντοπωλείο- χασάπικο πάνω στην πλατεία του χωριού. Ο Μαθές, προπάππους της Χαράς Πετροπούλου, με αυτό το μικρό μαγαζάκι κατάφερε να ζήσει την οικογένειά του αλλά και φεύγοντας από τη ζωή, να παραδώσει στον γιο του μια υγιή επιχείρηση.

Στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, το παντοπωλείο βάζει λουκέτο και καίγεται δύο φορές από τους Γερμανούς. Μετά τον πόλεμο την σκυτάλη παίρνει ο γιος του Γιώργου, ο Δημήτρης Μαθές, ο παππούς της Χαράς. Μαζί με τη Χαρίκλεια, τη γυναίκα του, ο Δημήτρης δουλεύει το παντοπωλείο και το εμπλουτίζει με περισσότερα προϊόντα. Το μαγαζάκι στη πλατεία έχει γίνει πια σημείο αναφοράς και όλο το χωριό μπαίνει στο τεφτέρι του κυρ Μήτσου.

Όταν ο κυρ Μήτσος έφυγε από τη ζωή, το παντοπωλείο έκλεισε και πάλι. Η κυρά Χαρίκλεια έμεινε στο χωριό αλλά η κόρη έφυγε για την Αθήνα. Έτσι, το μαγαζάκι της πλατείας στο Κλαυσί έμεινε κλειστό για περισσότερα από δέκα χρόνια…

Η εγγονή του κυρ Μήτσου αποφάσισε να τα μαζέψει από την Αθήνα και να αναστήσει το χώρο φτιάχνοντας το δικό της “Καφέ της Χαράς”.

Καφέ της Χαράς η αληθινή Χαρά

Η Χαρά Πετροπούλου

Η “τρελοαθηναία” Χαρά μιλά με καμάρι για την ιστορία αυτής της μικρής γωνιάς που έστησε από την αρχή κόπο και μεράκι. Κοινωνική και χαμογελαστή με όλους τους πελάτες της, εξηγεί ότι οι ιστορίες που βιώνει καθημερινά έχουν πολλά κοινά με την τηλεοπτική σειρά αν και η ίδια κάνει ότι μπορεί για να μην προκαλεί τους συγχωριανούς της.

Καφέ της Χαράς Ευρυτανία

Αποφεύγει το φακό και δηλώνει άσχετη με τα κοινωνικά δίκτυα και το ίντερνετ. Της αρέσει να ασχολείται με τις συνταγές της και τα “πάρτι” που διοργανώνει για φίλους και πελάτες.

usay.gr