Χάρης Ρώμας: Οι δηλώσεις του για τον Γιώργο Αγγελόπουλο που θα συζητηθούν!

Τι είπε ο ηθοποιός;

Χάρης Ρώμας: Οι δηλώσεις του για τον Γιώργο Αγγελόπουλο που θα συζητηθούν!

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στις κάμερες και οι δηλώσεις που έκανε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο θα συζητηθούν.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους νέους ηθοποιούς.

«Μας προετοίμασε για κάθε ενδεχόμενο… Το έλεγα με την Ρένια Λουιζίδου, την Τζόυς Ευείδη και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση ας το κρατήσουμε μέσα μας και αυτό το ενδεχόμενο για να μην στεναχωρηθούμε» είπε ο ηθοποιός.

Και στη συνέχεια σχολίασε: «Οι νέοι ηθοποιοί πρέπει να διδάσκονται μέσα από μία σχολή. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο Ντάνος; Αυτή την περίπτωση του Ντάνου, που εγώ δεν τον ξέρω, δεν με συγκινεί και ήδη χρησιμοποιείται σε σαπουνόπερες και καλά κάνει γιατί κι αυτός πιθανόν εξαργυρώνει την δημοσιότητα και την ομορφιά του… Βλέπεις ένα αγόρι όμορφο, πολύ ευγενικό και πάρα πολύ έξυπνο στο τι θα σου πει. Σήμερα τον γνώρισα και τυχαίο δεν τον λες»!

Χάρης Ρώμας Καφέ της Χαράς

Δείτε επίσης την απίστευτη αποκάλυψη για την ανιψιά του και την συγκίνηση του!

Χάρης Ρώμας: Το δέσιμο με την οικογένεια Κυριακού και τον ΑΝΤ1! «Είμαι σε ένα ασφαλές λιμάνι»!

«Είμαι σε ένα ασφαλές λιμάνι», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Ρώμας και μίλησε πρώτη φορά για το δέσιμο που έχει με την οικογένεια Κυριακού και τον ΑΝΤ1!

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε μέσα σε όλα και στη γνωριμία και τη φιλική του σχέση με τον Μίνωα Κυριακού.

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης:

Είστε ένας δημιουργός που έχει συνδέσει το όνομά του με τον ΑΝΤ1. Τι θυμάστε από αυτά τα 30 χρόνια;

Οι δυσάρεστες στιγμές σε σχέση με τις ευχάριστες είναι συντριπτικά λιγότερες. Είναι σχεδόν ελάχιστες. Ο αείμνηστος Μίνως Κυριακού ήταν ο πρώτος άνθρωπος που με εμπιστεύτηκε, όταν ήμουν 27 χρονών, και μου είπε «θα πας μπροστά κι εγώ θα είμαι δίπλα σου». Τότε έκανα τη σειρά “Μάμα μία” με τη Ρένα Βλαχοπούλου, ενώ στη συνέχεια βρήκα το θάρρος και του πρότεινα μια καινούργια σειρά με πρωταγωνιστές ανθρώπους κάτω των 30.

Κάναμε, λοιπόν, τη σειρά “Οι μεν και οι δεν” μέσω της οποίας ο Στέλιος Μάινας, η Τζόυς Ευείδη, η Άννα Κουρή και εγώ καθιερωθήκαμε ως πρωταγωνιστές. Έκτοτε, δέθηκα πάρα πολύ στενά με τον σταθμό και την οικογένεια Κυριακού. Μετά την απώλεια του Μίνωα, ο οποίος ήταν ένα λαμπρό πνεύμα και είχε ένα, πραγματικά, δαιμόνιο μυαλό, συνδέθηκα με τα παιδιά, κυρίως, με τον Θοδωρή. Υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός και μια θερμή, συναισθηματική σχέση. Όταν είμαι στον ΑΝΤ1, αισθάνομαι ότι είμαι στην οικογένειά μου, στο σπίτι μου, σε ένα ασφαλές λιμάνι.