Ιωάννα Τούνη: Ο αγαπημένος της προκάλεσε ατύχημα! «Ζω ένα δράμα...»

Τι της συνέβη;

Ιωάννα Τούνη: Ο αγαπημένος της προκάλεσε ατύχημα! «Ζω ένα δράμα...»

Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε ένα περιστατικό που της συνέβη μιας και ο αγαπημένος της, Χρήστος, της προκάλεσε ένα σοβαρό ατύχημα! «Ζω ένα δράμα...» δήλωση η έμορφη ξανθιά.

Ένα ατυχές περιστατικό συνέβη στην Ιωάννα Τούνη η οποία δεν παρέλειψε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τι έπαθε.

Όπως περιέγραψε μέσα από ένα insta story της, ο σύντροφός της έπεσε πάνω της και της έφυγε όλο το νύχι.

«Ζω ένα δράμα!» , δήλωσε αρχικά η Ιωάννα, περιγράφοντας τι της συνέβη. «Το γομάρι ο Χρήστος έπεσε πάνω μου και όλο το νυχάκι μου το μικρό έχει ανασηκωθεί…», εξήγησε. Στη συνέχεια, μάλιστα, δείχνοντας τον νάρθηκα που έβαλε στο συγκεκριμένο δάχτυλο προκειμένου το πρόβλημά της να λυθεί όσο το συντομότερο δυνατόν, επεσήμανε: «Κάνουμε ότι μπορούμε, σε τρεις μήνες θα στρώσει…».

Βέβαια η Ιωάννα Τούνη δεν παύει να είναι πολύ αγαπημένη με τον σύντροφό της. Μάλιστα πριν από λίγες μέρες, το ζευγάρι είχε κάνει μαζί με ερωτική απόδραση.

Τούνηυ ατύχημα

Ιωάννα Τούνη: Το "τρυφερό" φιλί με τον αγαπημένο της που "έριξε" το Instagram! Έκανε τους πάντες να παραμιλούν!

Η Ιωάννα Τούνη, κατάφερε και "έριξε" το Instagram για ακόμη μια φορά! Η ίδια έδωσε "τρυφερό" φιλί με τον αγαπημένο της, κάνοντας τους πάντες να παραμιλούν!

Ο λόγος; Ο ίδιος γιόρταζε ανήμερα Χριστουγέννων και εκείνη θέλησε να μοιραστεί τις ευχές της!

Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Τούνη, δεν μπορεί να κρατήσει τα χέρια της μακριά από τον αγαπημένο της και φροντίζει να μας το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Οι δυο τους αποτελούν ήδη ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, με τον κόσμο να μην τους "χορταίνει".

Οι δυο τους, θέλησαν να περάσουν τις γιορτές μαζί και η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει τον έρωτά της! Ανεβάζοντας λοιπόν την φωτογραφία έγραψε χαρακτηριστικά, «Χρόνια πολλά μωρό μου».

Τούνη τρυφερό φιλί

Και αν αναρωτιέστε πως τον γνώρισε, εμείς έχουμε όλες τις πληροφορίες!

Ιωάννα Τούνη: Πήρε τον αγαπημένο της και πήγαν ταξίδι! Ο προορισμός θα σας "τρελάνει"!

Το πήρε απόφαση η Ιωάννα Τούνη και μαζί με τον νέο αγαπημένο της, Χρήστο Τσεβρετζή πήγαν ταξίδι στο εξωτερικό! Ο προορισμός είναι τόσο χριστουγεννιάτικος και ρομαντικός που θα σας "τρελάνει"!

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει τις πρώτες εβδομάδες της σχέσης του και μοιάζει να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Η Ιωάννα Τούνη, αποκάλυψε μόλις πριν από μία εβδομάδα τη σχέση της με τον επιχειρηματία!

Έτσι μια βδομάδα μετά τα ευχάριστα, το ζευγάρι ταξίδεψε στη Βιέννη όπου θα περάσει το σαββατοκύριακο! Η πανέμορφη Θεσσαλονικιά φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους με μπόλικες φωτογραφίες από το ταξίδι!

σύντροφος ιωάννα τούνηιωάννα τούνη ταξίδι