Ραγίζει καρδιές γνωστή Ελληνίδα με τον θάνατο του πατέρα της - «Ολοκλήρωσε τον κύκλο του στη γη»!

Το συγκινητικό μήνυμα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ραγίζει καρδιές γνωστή Ελληνίδα με τον θάνατο του πατέρα της - «Ολοκλήρωσε τον κύκλο του στη γη»!

Ραγίζει καρδιές γνωστή Ελληνίδα από το χώρο της showbiz με τον θάνατο του πατέρα της. «Ολοκλήρωσε τον κύκλο του στη γη», έγραψε μεταξύ άλλων.

Η ίδια βίωσε την απώλεια από νωρίς, αφού ο αγαπημένος της πατέρας πέθανε το 2004 και σήμερα έκλεισαν 16 χρόνια από το θάνατο του.

«Σαν σήμερα το 2004 ολοκλήρωσε τον κύκλο του στην Γη ο πατέρας μου .
Θεωρώ οτι οποίο παιδί βιώνει αυτό το κλείσιμο κύκλου -σε οποία ηλικία και αν είναι- βιώνει πόνο.. παράλληλα όμως το σπρώχνει να δυναμώσει και να προχωρήσει στο άνοιγμα ενός νέου κύκλου .. είναι η αρχή ενός κύκλου που σου ζητάει εσύ να γίνεις ο γονέας του εαυτού σου .
Εσύ να σε φροντίζεις ,να σε αγαπάς ,να σε νοιάζεσαι με όποιον τρόπο θεωρείς καταλληλότερο για σένα.

Μεγάλη αγκαλιά πατέρα .. με όσα μαθήματα και προκλήσεις μου άφησες για να με μάθω» έγραψε χαρακτηριστικά η Έρρικα Πρεζεράκου στο Instagram.

Έρρικα Πρεζεράκου θάνατος πατέρα

Πριν από λίγους μήνες συγκίνησε και ο Γιώργος Πρίντεζης με τον θάνατο του πατέρα του και τα λόγια του ράγισαν καρδιές.

Πρεζαράκου αθλήτρια

Σπάραξε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός! Το δημόσιο μήνυμα για τον θάνατο του γιου της!

Σπάραξε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός με ένα δημόσιο μήνυμα για τον θάνατο του γιου της. Ένα δράμα που η ίδια δεν μπορεί να ξεπεράσει.

Ο μονάκριβος της, έφυγε από την ζωή το 2010 με ακαριαίο τρόπο, καθώς μετέβαινε με τη μηχανή του στην εργασία του.

Χθες, η Ρία Δελούτση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές, με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του:

Ρία Δελούτση θάνατος γιου

Θρήνος! Πέθανε ο γιος πασίγνωστης ηθοποιού

«22 Αυγούστου!!! Ημέρα χαράς…….χαρμολύπης !! Σαν σήμερα ήρθες στη ζωή μας ….και πλημμύρισες την ψυχή μας με τα ομορφότερα συναισθήματα . Μια αστείρευτη πηγή δύναμης και δημιουργίας !!! Σαν σήμερα………… Δεν είσαι μόνο μια ανάμνηση κι ένας καημός…, μια φωτογραφία κι ένας λυγμός… Είσαι μια ολόλαμπρη παρουσία που στέλνει φως στα σκοτάδια μου. Είσαι αυτός που με κρατά πάντα όρθια.. ..ο στυλοβάτης της ψυχής μου. Ο ολόλαμπρος ήλιος που φωτίζει την διαδρομή μου… Το μαγικό άστρο της καρδιάς μου… Ο γιος μου,!! Ο λατρευτός μου.!!! Δεν έφυγες ποτέ από κοντά μου Είσαι πάντα εδώ και σου ψιθυρίζω…… γεμάτη αγάπη…… και αναμονή…. ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΚΙ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ !!!».

undefined

undefined