Μαρία Μπεκατώρου: Τη ρώτησαν για τον Αλέξη Γεωργούλη και "έμεινε"! «Δεν ασχολούμαι...»

Τι απάντησε για τη συμμετοχή του στο YFSF;

Μαρία Μπεκατώρου: Τη ρώτησαν για τον Αλέξη Γεωργούλη και

"Έμεινε" on camera η Μαρία Μπεκατώρου, όταν την ρώτησαν για τον Αλέξη Γεωργούλη και τη συμμετοχή του στο φετινό Your Face Sounds Familiar. «Δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτά» απάντησε η παρουσιάστρια.

Πολύς ντόρος έχει γίνει σχετικά με το αν ο Αλέξης Γεωργούλης θα είναι φέτος μέλος της κριτικής επιτροπής του YSFS.

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των ΚουΚου» για το show, σχολιάζοντας:

«Δυστυχώς η Μιμή Ντενίση δεν μπορεί να είναι γιατί το κανάλι αποφάσισε να παραμείνει ίδια μέρα εγγραφής, η Τετάρτη. Με στεναχωρεί γιατί πέρασα φανταστικά μαζί της και γνώρισα έναν υπέροχο άνθρωπο. Θα είναι μαζί μας η Μίρκα Παπακωνσταντίνου που την έχω γνωρίσει λίγο αλλά μου αρέσει πολύ».

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε και το λόγο για τον οποίο δε θα δούμε τη Μιμή Ντενίση στο φετινό show!

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τον Αλέξη Γεωργούλη και απάντησε: «Δεν ασχολούμαι γενικά καθόλου με το εσωτερικό κομμάτι της παραγωγής, εγώ κάνω αυτά που μου ανακοινώνουν να κάνω. Τι να πω εγώ σε αυτό; Δεν θέλω να πω κάτι…»!

Μαρία Μπεκατώρου: Ραγδαίες εξελίξεις με το YFSF στον ΑΝΤ1! Ο μεγάλος της αντίπαλος...πάει στο ΣΚΑΙ!

Ραγδαίες εξελίξεις με το YFSF και την Μαρία Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1! Ο μεγάλος της αντίπαλος...πάει στο ΣΚΑΙ και σας έχω όλο το ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr!

Μόλις έσκασε η είδηση βόμβα και πραγματικά αυτό που θα σας μεταφέρω θα έχει πολύ ενδιαφέρον! Λίγο πριν βγει στον αέρα το το YFSF με την αγαπημένη μου Μαρία, ο ΣΚΑΙ έσκασε... το μπουρλότο

Ο λόγος για την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή, που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα με την δική του εκπομπή στο απέναντι κανάλι στις αρχές Φεβρουαρίου! Μάρκος και Μαρία θα παίζουν την ίδια ώρα, διεκδικώντας την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. Να θυμίσω βέβαια, ότι η Μαρία κάνει από τα πιο υψηλά νούμερα στο κανάλι της, όπως έχουμε γράψει πολλές φορές...

Ωστόσο, όταν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ ενταχθεί και το Big Brother, o Μάρκος θα πάει από Κυριακή, Παρασκευή στο prime time της οποίας, θα βλέπουμε μέχρι τότε το Gala του My Style Rocks!

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ραγδαία εξέλιξη το παραπάνω ρεπορτάζ αφού με το να βάλει το πιο δυνατό του χαρτί απέναντι από την Μαρία, ο ΣΚΑΙ την αναγνωρίζει ως μεγάλη αντίπαλο. Όσο για το από που Μάρκος και Μαρία έχουν παρελθόν; Σχετικά με αυτό θα επανέλθω!