Η αποκάλυψη του Λιάγκα για τα παιδιά της Μενεγάκη: «Ο Άγγελος ετοιμάζεται του χρόνου να...»

Τι είπε ο παρουσιαστής;

Η αποκάλυψη του Λιάγκα για τα παιδιά της Μενεγάκη: «Ο Άγγελος ετοιμάζεται του χρόνου να...»

O Γιώργος Λιάγκας έκανε μια αποκάλυψη για τα παιδιά της Ελένης Μενεγάκη και συγκεκριμένα τον Άγγελο Λάτσιο που από του χρόνου θα ζει στο εξωτερικό.

Η εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, σχολίαζε την συνάντηση που είχε η παρουσιάστρια με τον Γιάννη Λάτσιο και που δημοσίευσε αποκλειστικά το περιοδικό You.

Ο Γιώργος Λιάγκας πάνω στη συζήτηση, αποκάλυψε μάλιστα πως εδώ και έναν χρόνο, ο Άγγελος Λάτσιος έχει φύγει από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και ζει με τον πατέρα του

«Ο Άγγελος εδώ και έναν χρόνο ζει με τον Γιάννη. Ζει με τον μπαμπά του. Και τα κορίτσια ζουν με τη μαμά τους. Και προφανώς επειδή ο Άγγελος ετοιμάζεται του χρόνου να πάει να σπουδάσει στο εξωτερικό έχουν συναντηθεί».

Να σας θυμίσουμε πως πρώτοι εμείς σας είχαμε γράψει για την απόφαση του Άγγελου να πάει στο εξωτερικό.

Γιώργος Λιάγκας: Το σχόλιο του για την ηλικία της Ελένης Μενεγάκη!

Το σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για την ηλικία της Ελένης Μενεγάκης, μάλλον δε θα άρεσε και πολύ...

Στην σημερινή εκπομπή του παρουσιαστή, στον ΣΚΑΪ, «Μεσημέρι με τον Λιάγκα»,πρόβαλε πλάνα από διάσημες κυρίες της showbiz.

Κυρίες που παρευρέθηκαν εχθές στο παρουσίαση της συλλογή της η Μαίρης Κατράντζου, στο Ναό του Ποσειδώνα για τα 30 χρόνια του συλλόγου, Ελπίδα.

Ανάμεσά στις κυρίες αυτές ήταν και η πάντα εντυπωσιακή Ελένη Μενεγάκη.

Έτσι ο Γιώργος Λιάγκας έκανε το εξής σχόλιο:

«Παιδιά 50αρα έτσι; Το λέω επειδή είμαι και εγώ συμμαθητής… Γυναικάρα!», για την εμφάνιση της πρώην συμμαθήτριάς του, Ελένης Μενεγάκη.

Πάντως, πιθανό να μην άρεσε αυτό το σχόλιο σε πολλές κυρίες επώνυμες και μη, αφού δεν πρέπει ποτέ να σχολιάζει την ηλικία μίας γυναίκας, όλοι το ξέρουμε αυτό!