Βαγγέλης Αλεξάνδρης: Ο Κυριάκος από τις "Άγριες Μέλισσες" μιλά για την καταγωγή και τον χωρισμό των γονιών του!

Μια αποκλειστική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης!

Βαγγέλης Αλεξάνδρης: Ο Κυριάκος από τις

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, δηλαδή ο Κυριάκος απο τις “Αγριες Μέλισσες” μιλά για το παρελθόν του ως χεβιμεταλάς, το χωρισμό των γονιών του και τα χρόνια που έζησε μακριά απο την μητέρα του, την καταγωγή του, ο φίλος που έχασε απο ναρκωτικά, όλες οι λεπτομέρειες απο τον πρόσφατο γάμο του, οι γυναίκες στην ζωή του και η...υπέροχη αλητεία που είχε όταν ήταν μικρός.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό YOU

Έχεις κάνει τον Κυριάκο στις «Άγριες Μέλισσες» να είναι μια... ροκ φυσιογνωμία κλαρινιτζή...

Ρόκ τύπος είμαι και στην προσωπική μου ζωή, αλλά έτσι ήταν και οι οργανοπαίκτες εκείνης της εποχής. Γυρνούσαν από χωριό σε χωριό, η μουσική ήταν τα πάντα για εκείνους, το όργανο δημιουργούσε αυθεντικό γλέντι, τίποτε δεν ήταν τυποποιημένο, έχει μια ροκιά το κλαρίνο!

Άρα δεν υπήρξες ποτέ ο τύπος της μιας βραδιάς...

Άγριες Μέλισσες αντ1

Φυσικά και ήμουν, αλλά πριν από τα 21 μου! Μετά από εκείνον τον δεσμό, όμως, άλλαξα. Μείναμε μαζί για δυόμισι χρόνια. Χωρίσαμε όταν πια εκείνη πήρε το πτυχίο της, ήθελε να επιστρέψει πίσω στην πόλη της. Εκείνη ήθελε να πάμε πιο σοβαρά τη σχέση μας, αλλά εγώ ήμουν ακόμη μικρός και ήθελα να κάνω άλλα πράγματα, δεν θεωρούσα πως θα ολοκληρωνόταν η ζωή μου με μια γυναίκα.

Η καταγωγή σου είναι από τα Τρίκαλα;

Γεννήθηκα στη Θάσο, στον τόπο καταγωγής της μαμάς μου, αλλά μεγάλωσα μέχρι τα δέκα μου χρόνια σε ένα χωριό λίγο έξω από τα Τρίκαλα από όπου καταγόταν ο πατέρας μου. Θεωρώ τον εαυτό μου, όμως, μόνο Τρικαλινό! Έχω ζήσει πολύ ωραία παιδικά χρόνια. Θυμάμαι ότι ανέβαινα πάνω στο βουνό βλέποντας από κάτω τον τεράστιο Θεσσαλικό Κάμπο και ρωτούσα «μα τι υπάρχει πίσω από τα βουνά;», μου απαντούσαν πως ήταν η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα και εγώ πάντα λαχταρούσα να φύγω και να πάω εκεί για να δω πώς είναι αυτές οι πόλεις.

Μεγαλύτερη αδυναμία είχες στον παππού ή στη γιαγιά;

Τους λάτρευα και τους δύο, με τον παππού γελούσα, αλλά η γιαγιά ήταν πιο τρυφερή και προστατευτική, ήταν η πιο... μαμά. Μεγάλωσα τότε μέσα σε ένα δίπολο, η γιαγιά ήταν δεξιά και ο παππούς αριστερός, έζησαν όμως 61 χρόνια μαζί αγαπημένοι και έκαναν οκτώ παιδιά! Η γιαγιά έλεγε «βασίλεψε ο ήλιος» και ο παππούς να τσαντίζεται και να λέει «έδυσε, έδυσε ο ήλιος!» (γέλια) Με εκείνους, όμως, μεγάλωσα μέχρι τα δέκα μου γιατί οι γονείς μου είχαν χωρίσει όταν ήμουν δύο χρόνων. Η μητέρα μου έφυγε για το εξωτερικό για να δουλέψει στη Γερμανία και ο πατέρας μου ήρθε στην Αθήνα για να βρει κι εκείνος δουλειά. Μετά με πήρε μαζί του και μεγάλωσα στους Αμπελόκηπους, σε μια πολύ ωραία γειτονιά όπου παίζαμε μπάλα μέχρι αργά και τα καλοκαίρια ανεβαίναμε με τα υπόλοιπα παιδιά σε μια ταράτσα για να βλέπουμε τζάμπα σινεμά!

Η έλλειψη της μητέρας σου εκείνα τα χρόνια ήταν αισθητή;

Έπαιρνα τότε πολλή αγάπη από τους παππούδες και ήμουν μικρός και δεν το καταλάβαινα, δεν μου έλειψε ούτε εκείνη ούτε ο πατέρας μου. Στην εφηβεία μου, όμως, όταν και οι δύο ήταν στην Αθήνα, είχα και τους δύο γονείς μου, σε διαφορετικά σπίτια, αλλά κοντά. Με τη μητέρα μου όταν επέστρεψε στην Ελλάδα κάναμε μια μεγάλη συζήτηση, μου ζήτησε συγγνώμη και εγώ κατάλαβα τους λόγους που την ανάγκασαν να φύγει γιατί έπρεπε τότε να δουλέψει. Ξαναπαντρεύτηκε και απέκτησε άλλα δύο παιδιά, όπως και ο πατέρας μου έκανε δεύτερο γάμο και απέκτησε ένα παιδί. Έχω άλλες τρεις αδερφές, με τις οποίες έχω πολύ ωραία σχέση! Τη μία, μάλιστα, τη συνόδεψα στον γάμο της το καλοκαίρι. Περιμένω τώρα τις άλλες δύο!

Μιας και μιλάμε ωστόσο για πρόσωπο που παίζει στις Άγριες Μέλισσες, δείτε τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ