My Style Rocks: Τις έκανε ρεζίλι η Ευρυδίκη! Δεν άφησε καμία χωρίς να την "κάψει"!

«Μου θυμίζεις τη Λουκά»!

My Style Rocks: Τις έκανε ρεζίλι η Ευρυδίκη! Δεν άφησε καμία χωρίς να την

Ρεζίλι έκανε όλες τις παίκτριες στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου! Δεν άφησε ούτε μία χωρίς να την "κάψει", ενώ την τιμητική της είχε η Τόνια Κούμπα!

Είναι ίσως η πιο καυστική παίκτρια της νέας σεζόν του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΙ και αυτό φαίνεται από κάθε της κριτική.

Στο σημερινό επεισόδιο, που νικήτρια αναδείχθηκε η Μαρία Καζαριάν, η Ευρυδίκη "έθαψε" την Τόνια Κούμπα και την Κρίστεν Λεωτσάκου!

«Έχουν αρχίσει και με εκνευρίζουν αυτά τα μπαλάκια στο κεφάλι σου και χθες και σήμερα, παραπέμπουν σε κάτι από μαγαζί ερωτικών ειδών. Η τσάντα είναι απομίμηση, αίσχος! Αν κάποιος δεν μπορεί να πάρει την αυθεντική, να πάρει μία με πέντε ευρώ που να μη γράφει τίποτα πάνω.

Σήμερα μου κάνεις μια καρικατούρα της Ελένης Λουκά. Μια καρικατούρα, ούτε καν η Ελένη Λουκά. Συγγνώμη, αλλά είμαι ειλικρινής. Δεν ήρθα εδώ για να λέω ψέματα. Είμαι σκληρή, αλλά είναι η αλήθεια μου. Δεν μπορώ να λέω συνέχεια ότι είσαι ωραία, σε αγαπώ» είπε στην Τόνια Κούμπα.

Όσο για την Κρίστεν Λεωτσάκου:

«Βαρέθηκα! Βαριέμαι συνέχεια το ίδιο και το ίδιο. Προστασία περιβάλλον, το ένα το άλλο, βαρέθηκα και πιστεύω δεν είσαι πρακτική σε αυτό που κάνεις. Θα πας έτσι βρε ψυχούλα μου να μαζέψεις πλαστικά; Μας δουλεύεις; Όχι βέβαια. Το ντύσιμο σου παραπέμπει στο golf club να πιείς ένα τσάι, ένα καφέ με μα φίλη σου».

My Style Rocks: Έκανε το αδιανόητο ο Λάκης Γαβαλάς! Κατέστρεψε το «στέμμα» παίκτριας!

Ο Λάκης Γαβαλάς έκανε το αδιανόητο στο αποψινό επεισόδιο του «My Style Rocks», αφού κατέστρεψε ολοσχερώς το «στέμμα» που είχε φορέσει παίκτρια!

Σήμερα στον διαγωνισμό μόδας του ΣΚΑΪ, η Βασιλική Σουλάνη βρέθηκε μπροστά στους κριτές με ένα look λίγο «μπερδεμένο», όπως σχολίασαν χαρακτηριστικά οι κριτές!

Η ιστορία που δημιούργησε είναι ότι θα πήγαινε σε ένα baby shower και ντύθηκε αρκετά… παιχνιδιάρικα. Μάλιστα, στο κεφάλι της φορούσε ένα... «στέμμα» ή την στέκα της όπως το χαρακτήρισε η ίδια, με μπαλόνια ροζ και μπλε, όπως και όλο το υπόλοιπο σύνολο της!

παίκτρια Βασιλική My Style rocks ΣΚΑΪ κριτές

Στο τέλος της κριτικής, ο Λάκης Γαβαλάς σηκώθηκε, πήγε δίπλα στη Βασιλική και... της έσπασε τα μπαλόνια καταστρέφοντας την στέκα που μόνη της είχε δημιουργήσει και της είπε χαρακτηριστικά ότι «καθάρισε» το look της μετά την παρέμβασή του!

My Style Rocks Λάκης Γαβαλάς παίκτρια

Επίσης, στο χθεσινό επεισόδιο ο Λάκης Γαβαλάς «πέταξε» μια ατάκα που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!