Αλέξης Γεωργούλης: Η οριστική απάντηση του για το YFSF! Θα τον δούμε στην εκπομπή;

Εξέδωσε σχετική ανακοίνωση!

Αλέξης Γεωργούλης: Η οριστική απάντηση του για το YFSF! Θα τον δούμε στην εκπομπή;

Ο Αλέξης Γεωργούλης δημοσίευσε μέσω μίας εκτενούς ανακοίνωσης, την οριστική του απάντηση για το αν τελικά θα τον δούμε κριτή στο show Your Face Sounds Familiar!

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός έγραψε:

«Στα πολλά δημοσιεύματα και στα σχόλια για την συμμετοχή μου στην κριτική επιτροπή του Υour Face Sound Familiar (YFSF), υποχρεώνομαι εκ της θέσης μου να τοποθετηθώ.

Θυμίζουμε ότι το μεσημέρι έγινε χαμός στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ανάμεσα στην Κατερίνα Γκαγκάκη και τον Δημήτρη Παπανώτα σχετικά το θέμα του Αλέξη Γεωργούλη!

Δεν υπάρχει θέμα καταρχήν ασυμβίβαστου από τον Kανονισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Για παράδειγμα, 530 από τους 751 Ευρωβουλευτές της παρούσης θητείας ασκούν παράλληλες δραστηριότητες. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα είναι και συνάδελφοι μου, δηλαδή ηθοποιοί. Να υπενθυμίσω ότι ως ηθοποιός μπήκα στην Ευρωβουλή, ηθοποιός είναι το επάγγελμα μου, από το οποίο βιοπορίζομαι τόσα χρόνια και δεν ζω κατ’ επάγγελμα από το Δημόσιο. Άλλωστε είχα δηλώσει και προεκλογικά ότι δεν θα εγκαταλείψω το επάγγελμα μου. Στην Ευρωβουλή μπήκα με το όνειρο και την επιθυμία να προσφέρω μέσα από τη δική μου σχέση με την τέχνη και τον πολιτισμό· όσοι με ψήφισαν ήξεραν ποιος είμαι και τι δουλειά έκανα. Γι’ αυτό με ψήφισαν. Σε καμία περίπτωση δεν μπαίνει σε δεύτερη μοίρα η εντολή του ελληνικού λαού. Ούτε ασφαλώς αμείβομαι διαφορετικά από όλους τους υπόλοιπους ευρωβουλευτές και δεν εννοώ μόνο τους 530 που προανέφερα.

Nα υπενθυμίσω, κριτές του συγκεκριμένου αξιόλογου σόου - δοκιμασμένο και στο κοινό αλλά και στα πρότυπα παραγωγής - υπήρξαν και άλλοι πολλοί και αξιόλογοι του χώρου μου.

Οι απαιτήσεις της συγκεκριμένης παραγωγής είναι τέσσερις με έξι ώρες την εβδομάδα. Λιγότερο από όσο θα χρειαστώ για να αποδελτιώσω και να απαντήσω στα δημοσιεύματα του τελευταίου 24ώρου.

Στο προσοδοφόρο, για μερικούς, πεδίο του αθέμιτου μιντιακού ανταγωνισμού που με μαθηματική ακρίβεια καταλήγει στον κανιβαλισμό μου έχει επιβληθεί μεγάλο μερίδιο. Σας διαβεβαιώνω και τώρα αλλά και μετά το πέρας του κανιβαλισμού θα κρατήσω την υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου και σε εσάς: Να μην μεταλλαχθώ φορώντας προσωπεία πολιτικής σοβαροφάνειας σαν αυτά που φορούν αυτοί που ευθύνονται για την οικονομική και ηθική χρεοκοπία της χώρας μας.

Αλέξης Γεωργούλης Ευρωβουλευτής – Ηθοποιός»

Μαρία Μπεκατώρου: Τη ρώτησαν για τον Αλέξη Γεωργούλη και "έμεινε"! «Δεν ασχολούμαι...»

"Έμεινε" on camera η Μαρία Μπεκατώρου, όταν την ρώτησαν για τον Αλέξη Γεωργούλη και τη συμμετοχή του στο φετινό Your Face Sounds Familiar. «Δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτά» απάντησε η παρουσιάστρια.

Πολύς ντόρος έχει γίνει σχετικά με το αν ο Αλέξης Γεωργούλης θα είναι φέτος μέλος της κριτικής επιτροπής του YSFS.

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των ΚουΚου» για το show, σχολιάζοντας:

«Δυστυχώς η Μιμή Ντενίση δεν μπορεί να είναι γιατί το κανάλι αποφάσισε να παραμείνει ίδια μέρα εγγραφής, η Τετάρτη. Με στεναχωρεί γιατί πέρασα φανταστικά μαζί της και γνώρισα έναν υπέροχο άνθρωπο. Θα είναι μαζί μας η Μίρκα Παπακωνσταντίνου που την έχω γνωρίσει λίγο αλλά μου αρέσει πολύ».

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε και το λόγο για τον οποίο δε θα δούμε τη Μιμή Ντενίση στο φετινό show!

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τον Αλέξη Γεωργούλη και απάντησε: «Δεν ασχολούμαι γενικά καθόλου με το εσωτερικό κομμάτι της παραγωγής, εγώ κάνω αυτά που μου ανακοινώνουν να κάνω. Τι να πω εγώ σε αυτό; Δεν θέλω να πω κάτι…»!