Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο ηθοποιό! Πέθανε ο πατέρας του!

Θρήνος!

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο ηθοποιό! Πέθανε ο πατέρας του!

Πολύ δύσκολες ώρες είναι αυτές για έναν πασίγνωστο ηθοποιό, αφού έγινε γνωστό πως ο πατέρας του πέθανε!

Ο πατέρας του σε ηλικία 75 ετών έχασε την ζωή του, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, καθώς δεν ήταν γνωστό το αν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ο λόγος για τον Rocky Johnson που ήταν ο πατέρας του Dwayne Johnson, του γνωστού «The Rock».

Rocky Johnson  Dwayne Johnson πέθανε

Η ιστοσελίδα Cauliflower Alley Club μέσα από το twitter της ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Τραγικά νέα. Η συνεισφορά του και οι άνθρωποι που επηρέασε στην καριέρα του, τα επιτεύγματα του και όσα έκανε, θα μείνουν σητν ιστορία. Ευχόμαστε στην οικογένειά του αγάπη και κουράγιο».

πατέρας ηθοποιός πέθανε Rocky Johnson  Dwayne Johnson

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες δύσκολες ώρες βίωσε γνωστός Έλληνας ηθοποιός, που έχασε την μητέρα του!

Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα ηθοποιό! Ένα βήμα πριν το θάνατο η γυναίκα του!

Πολύ δύσκολες ώρες πέρασε γνωστός Έλληνας ηθοποιός, με την γυναίκα του να είναι ένα βήμα πριν τον θάνατο!

Ενας πανέμορφος και καλοσυνάτος τετράποδος «Ρωμαίος» έσωσε τη δική του «Ιουλιέτα», που δεν είναι άλλη από τη γνωστή ηθοποιό Γιούλη Ζήκου, η οποία μαζί με τον σύζυγο και καλλιτεχνικό παρτενέρ της Γιάννη Μόρτζο είναι τα αφεντικά του.

Η ηθοποιός, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο με ανεύρυσμα εγκεφάλου, σώθηκε επειδή την κρίσιμη στιγμή ήταν δίπλα της το πιστό της λαμπραντόρ!

«Με έσωσε ο Ρομέο και είμαι πολύ συγκινημένη γι’ αυτό» αποκαλύπτει αποκλειστικά στην «Espresso» και τον Αλκίνοο Μπουνιά η ηθοποιός και μας εξηγεί πώς ακριβώς συνέβη το περιστατικό, που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή.

«Το συμβάν έγινε νυχτερινή ώρα και ήμουν μόνη στο σπίτι, αφού ο Γιάννης (σ.σ.: Μόρτζος) απουσίαζε για ανειλημμένη υποχρέωση στην επαρχία. Επεσα κάτω στο πάτωμα και ο Ρομέο ήρθε κοντά μου και άρχισε να με γλείφει. Βλέποντας, όμως, ότι δεν μπορούσα να σηκωθώ και ήμουν σε κακό χάλι, άρχισε να γαβγίζει όσο πιο δυνατά μπορούσε και να χτυπάει δυνατά με τα πόδια του την κεντρική πόρτα. Ετσι τον άκουσαν οι συγγενείς μου, που μένουν στον κάτω όροφο του σπιτιού, και ανέβηκαν να δουν τι συμβαίνει. Με μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο, όπου και χειρουργήθηκα, και ευτυχώς αντιμετωπίστηκε το περιστατικό όσο πιο νωρίς γινόταν» μας λέει.

Ο ηθοποιός Γιάννης Μόρτζος και η σύζυγός του

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της ηθοποιού, στο δημόσιο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ακόμη, βρέθηκαν τα δύο αδέλφια της, η Μαρία και ο Κώστας Ζήκος, ο οποίος είναι διακεκριμένος νευρολόγος-ψυχίατρος, και φυσικά ο σύζυγός της Γιάννης Μόρτζος. Τα πρώτα εικοσιτετράωρα ήταν δύσκολα για εκείνη, λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού που έθεσε σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή της, αλλά όσο περνούν οι μέρες αισθάνεται ολοένα και καλύτερα και δεν βλέπει την ώρα να βρεθεί και πάλι στο σπίτι της…

Λατρεύει τα αδέσποτα

Η ηθοποιός – θεατρολόγος και σκηνοθέτρια Γιούλη Ζήκου, λίγες μέρες προτού αρρωστήσει, είχε ολοκληρώσει τις παραστάσεις του έργου «Γκιλοτίνα», του Γιώργου Α. Χριστοδούλου, που ανέβηκε με επιτυχία φέτος στο θέατρο Τέσσερις Εποχές, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόρτζου. Στο μεταξύ, η μεγάλη αγάπη της για τα αδέσποτα ζώα εκδηλώνεται εδώ και χρόνια μέσα από τις φιλοζωικές οργανώσεις στις οποίες συμμετέχει. «Προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ και όπου μπορώ. Γι’ αυτό και συμμετέχω σε δύο οργανώσεις, στον Αλιμο και στον Αγιο Δημήτριο, για τα αδέσποτα ζώα. Νομίζω ότι η κρίση που ζούμε ως χώρα είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεθάψουμε όλοι μας τον ξεχασμένο μας εαυτό, που διακρίνεται από ευαισθησίες, σεβασμό και αγάπη» λέει η ίδια, που χρωστά τη ζωή της στο αγαπημένο της τετράποδο!