Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει για την σχέση της με τον Μουζουράκη! «Ο Πάνος είναι...»

«Ξέρω τα πάντα για εκείνον»

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει για την σχέση της με τον Μουζουράκη! «Ο Πάνος είναι...»

Αποκαλύπτει για την σχέση της με τον Μουζουράκη γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια και μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά ότι «ο Πάνος είναι... φίλος μου»!

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, στον ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε σταα talent show, αλλά και στην στενή σχέση που έχει με τον Πάνο Μουζουράκη.

Ο λόγος για την Μαρία Ρίζου η οποία είπε χαρακτηριστικά:

«Μου έχει προταθεί τρεις φορές να είμαι κριτής σε talent show, αλλά θεώρησα ότι δεν βρίσκομαι ούτε στο ελάχιστο σε μία θέση ακόμα που να έχω την εμπειρία και τα χρόνια ώστε να μπορώ να κρίνω.

Εγώ, αν με έβλεπα πριν τρία χρόνια να είμαι κριτής σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα έλεγα “η κοπελίτσα ποια είναι;”. Ο Πάνος Μουζουράκης είναι φίλος μου, αδερφός μου, παρέα μου στη ζωή. Ίσως είμαι από τις ελάχιστες γυναίκες που δεν έχει φλερτάρει ποτέ. Ξέρω τα πάντα για εκείνον.

Ποτέ δεν τον έχω δει ερωτικά, είναι δυνατόν; Είναι αδερφός μου, είναι σχεδόν περίεργο, ανώμαλο… Γιατί να τα βγάλω όλα μπροστά του; Είσαι με τα καλά σου; Δηλαδή, εσύ στους φίλους σου πας και ξεγυμνώνεσαι;»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε γίνει χαμός με την είδηση του χωρισμού του με την ηθοποιό, Μαρία Σολωμού.

Πάνος Μουζουράκης: Έβγαλαν "καρδούλες" τα μάτια του! Μίλησε ανοιχτά για τον νέο του "έρωτα"!

Έβγαλαν "καρδούλες" τα μάτια του διάσημου τραγουδιστή! Φανερά συγκινημένος, ο Πάνος Μουζουράκης, μίλησε ανοιχτά για τον νέο του "έρωτα"! Τι δήλωσε και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό;

Ο ίδιος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συγκίνησή του και "λύγισε" στο χθεσινό επεισόδιο του "The Voice". Τι ήταν όμως αυτό που τον έκανε να δηλώσει δημοσίως τον μεγάλο του έρωτα;

Ο λόγος για την ερμηνεία της Angelina , που τραγούδησε το «Tango της Νεφέλης». Ο ίδιος φανερά γοητευμένος, σηκώθηκε και είπε "Είμαι ερωτευμένος!"

Να υπενθυμίσουμε, πως ο διάσημος τραγουδιστής, έχει αποφασίσει να αλλάξει σελίδα στην ζωή του, με μεγάλες συνεργασίες να του "χτυπάνε" την πόρτα. Εμείς αναμένουμε να δούμε τα επόμενα βήματά του.